Atat lucrurile pe care le porti de obicei in geanta, cat si design-ul acesteia spun multe despre personalitatea ta.
Esti o companie placuta, iti place sa faci cate putin din tot. Iti vine relativ greu sa delegi si adeseori te simti coplesita de responsabilitati. De multe ori simti ca nu ai timp de nimic. Iti doresti mult sa reusesti in viata, dar de multe ori ti-ai dori sa fii buna in toate domeniile, fapt ce nu este omeneste posibil.

Geanta "de firma"

Nici nu a aparut bine noua colectie in magazine, ca tu deja ai cea mai in voga geanta. Iti place sa iesi in evidenta, consideri ca haina il face pe om, pui mare pret pe aspectul tau fizic. Vrei sa fii remarcata, vrei sa fii in centrul atentiei, desi adeseori nu recunosti acest fapt.

Geanta mica

Unele persoane ar folosi posetele tale drept portofel, dar tu nu intelegi de ce ai nevoie de o geanta XXL pentru a te descurca de-a lungul zilei. Daca iti plac posetele foarte mici, atunci este foarte probabil ca ai vrea sa detii mereu controlul. Nu iti place sa fii incorsetata, ca altcineva sa faca planuri pentru tine si iti place schimbarea. Stai foarte bine la capitolul incredere in sine.

Geanta postas

Ai putea crede ca o femeie ce poarta o astfel de geanta este organizata si mereu pe fuga. In realitate, persoanele ce prefera astfel de genti sunt mult mai dezorganizate decat am putea crede si li se intampla deseori sa creada ca pierd controlul asupra evenimentelor zilnice.

Geanta clasica si multifunctionala

Chiar daca detii multe alte genti, adeseori refuzi sa le schimbi in functie de garderoba. Esti foarte ocupata si esti o persoana de actiune. Ar fi o pierdere de timp sa faci seara de seara transferul lucrurilor dintr-o geanta in alta. Ai capacitatea de a nu te pierde inutil in detalii si de a nu pierde din vedere esenta.

Geanta valiza

Daca partenerul ti-ar propune sa mergeti la munte imediat dupa serviciu, nici nu ar mai fi nevoie sa mai treci pe acasa. Ai tot ce iti trebuie in geanta. Ai medicamente pentru fiecare afectiune de care ai suferit pana in prezent, o revista in cazul in care trebuie sa astepti, cateva tipuri de guma de mestecat in functie de dispozitie. Esti pregatita chiar si pentru calamitati naturale.

Si in viata de zi cu zi, iei in calcul fiecare posibilitate care poate aparea. Te descurci bine la planuri, pentru ca poti lua in calcul multe elemente surpriza. Esti genul care nu intra in panica usor, pentru ca ai mereu un plan de rezerva. Esti optimista in general. Nu iti place sa fii luata pe nepregatite.

Daca iti plac gentile aurii sau argintii si le-ai purta la orice ora din zi si din noapte si indiferent de tendintele impuse de designeri, atunci esti individualista, esti sigura pe tine si consideri ca esti complet diferita de toti ceilalti, intr-un cuvant: unica.

Am ghicit?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri