Atat lucrurile pe care le porti de obicei in geanta, cat si design-ul acesteia spun multe despre personalitatea ta.
Atat lucrurile pe care le porti de obicei in geanta, cat si design-ul acesteia spun multe despre personalitatea ta.

Mai degraba as accepta sa dezvalui parola adresei mele de mail decat sa las pe cineva sa imi umble in poseta. Consider poseta drept proprietate privata unde accesul este interzis oricarui trecator. Pe de o parte, este vorba despre micul meu spatiu privat, pe de alta parte sunt constienta ca poseta transmite mesaje puternice despre mine. Toate lucrurile din geanta incepand cu actele de identitate pana la nimicurile pe care refuzam sa le aruncam si obiectele mai mult sau mai putin necesare pe care le purtam dupa noi, ofera detalii despre noi. Mai mult, ai observat probabil ca exista un anumit tip de genti care te atrag si adeseori se intampla sa ai modele asemanatoare de genti, dar pe culori diferite. Este stilul tau, este personalitatea ta.

Tu ce tip de geanta preferi?

Geanta mare si bine compartimentata

Nu iti ia mult sa gasesti cheile de la masina si stii exact unde se gasesc servetelele umede. Nu porti in geanta decat lucrurile pe care le folosesti aproape zilnic cum ar fi: mobilul, portofelul, cheile, guma de mestecat, servetelele.

Esti o persoana foarte organizata si esti extrem de atenta la detalii. Iti place sa planifici si urasti cand altii intarzie fie ca este vorba despre o intalnire sau un deadline. Esti meticuloasa, uneori tipicara, esti hotarata si in general directa cu cei din jurul tau.

Geanta mare, fara compartimente

Este mereu haos la tine in poseta si ti se intampla des sa ingheti de frig langa masina cautand cheile. In final, le gasesti pierdute in captuseala unui buzunar pe care ai uitat sa il cosi. Daca ai aduna maruntisul din toate gentile tale probabil ca ai strange un salariu intreg sau macar o prima de Craciun. In geanta ai tot ce ai nevoie si mai ales ce nu ai nevoie, asa ca atunci cand cineva iti cere o pastila, de exemplu, cu siguranta vei avea la tine, dar pana vei fi reusit sa i-o dai, persoanei ii va fi trecut deja durerea de cap.

Poti fi o persoana extrem de creativa, dezordinea fiind de obicei semn al imaginatiei. Cu siguranta esti nonconformista in gandire si de multe ori ii surprinzi pe ceilalti cu legaturile pe care le realizezi. De ce? Pentru ca ai o "ordine proprie".
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri