Se stie ca o mare parte din populatia lumii sufera de aceasta boala chinuitoare fara sa stie cauzele acestei boli. Totul se datoreaza, asa cum spun si nutritionistii terapeuti, dietei noastre si combinarii gresite a ingredientelor consumate.
• Musetelul calmeaza senzatia de arsura si reduce inflamatia. Adauga la un litru de apa fiarta 30 g de planta, acopera vasul si lasa sa infuzeze 30 min. Se beau 1-3 cani pe zi, intre mese.
• Se pun 30 g de planta de busuioc la un litru de apa fierbinte, se lasa 10 minute, apoi strecoara. Se bea cate o ceasca la finalul fiecarei mese.
• Argila, se dizolva intr-o jumatate de pahar cu apa o lingura de argila alba si bea amestecul dupa fiecare masa sau atunci cand apar durerile.

Ligia va ofera mai multe resurse pentru documentarea cu privire la aceasta boala:

Una dintre sursele de inspiratie se afla aici, iar alta sursa, luata de la acest forum unde oameni suferinzi sfatuiesc ce a mers pentru ei. De asemenea unul dintre articole care sustin folosirea sucului de Aloe Vera in tratare.

De asemenea, pe blogul Ligiei, Ligiapop.com, veti gasi o sumedenie de informatii foarte benefice, despre o alimentatie sanatoasa. Mai avem o veste buna, aceea ca Ligia (bucatar specializat in bucutaria vegana fara foc) se va afla la Bucuresti pentru a ne da lectii de sanatate. Mai multe informatii, aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Foto front, main si interior articol: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri