Vei primi un corp. Ti se vor da lectii. Vei vedea ca nu exista un 'acolo' mai bun decat 'aici'. Vei intelege ca ceea ce ti se intampla in viata depinde doar de tine. Vei gasi raspunsurile celor mai mari dileme inlauntrul tau.

Cherie Carter-Scott este cu siguranta un nume remarcabil in psihologia motivationala actuala. Este doctor in dezvoltarea umana si organizationala, cu o experienta profesionala ce insumeaza aproape 30 de ani. Un adevarat cunoscator al naturii omenesti, Cherie Carter-Scott poate fi considerata un guru al vremurilor contemporane. Una din cartile care au consacrat-o in literatura motivationala este cartea “If Life Is A Game, These Are The Rules”, o lectura extrem de interesanta pentru cei preocupati sa descopere detalii si adevaruri la fel de interesante despre personalitatea si comportamentul uman, despre interactiunea si comunicarea dintre oameni, despre relatiile pe care le stabilim cu ceilalti.

Cherie Carter-Scott este speaker, coach personal, profesor, autor a mai multor carti legate de autodezvoltare si autoajutorare. Probabil ca multora dintre voi va sunt cunoscute cele 10 reguli ale vietii (numite si regulile experientei umane) emise de Cherie, insa redescoperindu-le recent am realizat cat de mult adevar contin si cat de bine pot fi aplicate tuturor. Cuvantul “reguli” este poate prea mult spus. Autoarea le considera “adevaruri”. Aceste reguli-adevaruri reprezinta cu siguranta o lectura placuta si pozitiva, numai buna pentru noi, cei toti, care avem tendinta de ne pierde intr-un anumit punct al drumului nostru prin viata. Ar trebui sa ni le aducem aminte ori de cate ori ne este greu, de cate ori suntem nemultumiti de noi insine, de ceilalti, de viata sau de timpurile pe care le traim. Iata care sunt cele 10 reguli ale devenirii umane in conceptia lui Cherie Carter-Scott:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Oxitocina – tot ce trebuie sa stii

Regula nr. 1: Vei primi un corp.

Corpul pe care il primesti la nastere este unic si, indiferent daca iti place sau nu, este al tau pe toata durata vietii. Fii de acord cu el, accepta-l, primeste-l. Nu vei mai primi un altul de-a lungul acestei existente pe pamant. Iar ceea ce este cu adevarat important este ceea ce se afla inlauntrul tau, dincolo de trupul fizic. Nu sunt doar vorbe. Vei afla acest lucru la sfarsitul lui.

Regula nr. 2: Ti se vor da lectii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri