Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat ca putem fi influentati de culori si ca acestea pot da un sens diferit vietii noastre.
Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat ca putem fi influentati de culori si ca acestea pot da un sens diferit vietii noastre. Culorile ne pot induce o stare psihica de bine in momente in care avem nevoie de un strop de culoare in viata noastra. Felul in care femeile se imbraca si isi accesorizeaza tinuta spune multe despre ele in acel moment.

Se spune despre culorile inchise ca emana putere, forta mentala si multa vionta. Cunoscand ce spun culorile despre tine si despre ceilalti poti sa transmiti exact ceea ce doresti sau poti sa-ti cunosti interlocutorul mai bine.

Albul reprezinta puritatea si inocenta. Persoanele care prefera albul se remarca prin diplomatie si tarie de caracter; au sufletul mare, sunt generoase si sunt adepte ale stilului de viata simplu.

Galbenul este o culoare vesela, stimuleaza sistemul nervos central, nervul optic si sistemul limfatic. Persoanele care prefera galbenul sunt pline de viata, sensibile, uneori timide; au o sanatate fizica si mentala de invidiat si au tendinta de a deveni egoiste uneori. Galbenul este culoarea preferata si de persoanele geloase, nesigure pe ele pentru ca trezeste si intensifica increderea. Culoarea galbena imbunatateste capacitatea de concentrare. Nuantele de galben-auriiu sunt benefice atat pentru corp cat si pentru minte.

Verdele este o culoare tonica, preferat de persoane prietenoase, perfectioniste si autoritare. Culoarea verde diminueaza stresul si anihileaza nelinistile. Verdele semnifica naturale, prospetime, fertilitate. Persoanele care aleg combinatia verde - galben au o fire duplicitara si prezinta faptele intr-o lumina favorabila doar lor.

Rosu este culoarea persoanelor cu temperament impulsiv si oarecum mai irascibil. Rosu stimuleaza vointa si curajul, incalzeste si activeaza. Aceste persoane au o personalitate debordanta dar sunt foarte rationale. Aparent sunt firi puternice dar pe interior sunt sensibile; sunt impulsive si poseda dorinta de a domina in orice situatie. Femeile care prefera culoarea rosie sunt pasionale si traiesc clipa.

Portocaliul este o culoare ce caracterizeaza persoanele calde, ambitioase, care radiaza de bunatate. Portocaliul este stimulent respirator si sexual si ajuta la asimilarea mai rapida a informatiilor noi, dar este si stimulent al dorintei de sociabilitate. Este in acelasi timp si o culare sexi, fiind apropiata de rosu. Persoanele ce prefera portocaliul sunt optimiste. Energia acestei culori ne transmite veselie.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri