30 Mai 2024 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Dieta Rina mai este numita si dieta de 90 de zile si ajuta persoanele supraponderale sa piarda chiar si 20kg in greutate in numai 3 luni de dieta! Spre deosebire de alte diete de slabit, dieta Rina este o dieta sanatoasa. Afla cum se poate tine aceasta dieta, in randurile de mai jos.

Dieta Rina – informatii generale

Dieta Rina este o dieta disociata, bazata pe ideea ca organismul metabolizeaza si proceseaza in ritm diferit fibrele, glucidele si proteinele. Asadar, acest regim disociat va include alimente numai dintr-o singura categorie la o masa, ajutand si la o mai buna si usoara digestie.

Principiile si durata dietei Rina

Dieta Rina dureaza 90 de zile si se tine in cicluri repetitive de catre 4 zile. Aceasta dieta se bazeaza pe 5 mari principii:

  1. Micul-dejun este exclusiv din fructe, in fiecare zi.
  2. Se respecta un interval regulat intre mese. Mai exact, micul dejun se va lua intre 7-11, pranzul intre 12-14, iar cina intre 18-20. Gustarile sunt excluse.
  3. Cina va fi cu 50% mai mica, din punct de vedere cantitativ, decat pranzul.
  4. Hidratarea optima este importanta si se recomanda consumul a minim 2L de apa pe zi, precum si miscare moderata de 3 ori pe saptamana.

Nu sunt acceptate urmatoarele alimente in dieta Rina: pufuleti, mamaliga cu branza, sosuri, zahar sau alti indulcitori, popcorn, alcool.

Citeste mai multe pe mamisicopilul.ro

Foto fr si main: Yuriy K /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri