ea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe 7 iulie, la Romaero București. Cel mai mare festival din București, și unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, SAGA anunță prezența superstarului olandez Hardwell și a senzationalei cântărețe albaneze Rita Ora în lineup-ul ediției din 2024.

Hardwell, cunoscut pentru hiturile sale care au cucerit topurile muzicale și pentru show-urile live pline de energie, va aduce la SAGA cele mai recente producții și remixuri, garantând o experiență de neuitat. Rita Ora, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică magnetică, va interpreta cele mai iubite melodii, precum și piese de pe noul său album.

"Suntem extrem de încântați să avem doi artiști de talie mondială pe scena noastră”, a declarat Allan Hardenberg “Prezența lui Hardwell și Rita Ora la SAGA Festival 2024 este încă o dovadă a faptului că SAGA a ajuns în topul festivalurilor din România, și echipa noastră lucrează neîncetat pentru a oferi publicului cele mai memorabile experiențe muzicale.

Rita și Hardwell vin în completarea artiștilor mari deja anunțați - NICKI MINAJ, ARMIN VAAN BUUREN, TYLA, RAYE, JAMES HYPE, DEBORAH DE LUCA și mulți alții.

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la cea mai bună ediție SAGA de pănă acum, iar biletele se vând rapid!

Toate tipurile de bilete sunt disponibile pe https://www.sagafestival.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri