Vrajitoarele isi duc activitatea fara a tine cont de lege, laudandu-se ca lucreaza cu magia alba, nu cu necuratul. Pe langa portofel, vrajitoarele mai au nevoie de vreo doua lumanari de impreunare, lucruri personale, fotografii si dupa caz masura de la pat. Prima etapa este cititul sau asa zisa deschidere a cartilor. Odata deschise cartile, ca prin magie incep sa apara tot felul de probleme imaginare sau chiar reale, prin coincidenta.

Tarifele magice

Ghicitoarele au o idee despre ce este o chitanta, datoriile catre stat sunt uitate, iar o autorizatie este greu de luat. In schimb se pricep la numaratul banilor, “cate 50 de zis de bani, cate 50 de zis de sanatate”. Desigur tariful este conditionat si de notorietatea vrajitoarei ca doar una e cand viitorul iti este pus pe tava de o ghicitoare de cartier si alta e cand cararile iti sunt deschise chiar de fiica celebrei vrajitoare Mama Omida. Pretul fericirii porneste de la 50 de lei si nu se mai opreste pana in apropierea sumei de 500 de lei intr-o singura sedinta. In fiecare sedinta esti invitat sa mai vii.

Problemele din viata oricarui om nu se termina niciodata asa ca de ce s-ar termina si sedintele la vrajitoare? Poti deveni foarte usor dependent de aflarea adevarului si cele mai multe persoane care cad in plasa ghicitoarelor sunt cele pentru care aflarea destinului este singura portita de a iesi din realitate si de a evada din problemele vietii. Pe de alta parte, indiferent de greutatile vietii, globul cel magic este doar o sticla, argintul nu e viu, iar cununiile se leaga la primarie si la biserica si se dezleaga numai la tribunal.

Norma intreaga pentru vrajitoare

Agendele vrajitoarelor sunt pline de programari. Rar mai gasesti sa-ti faci o rezervare in cateva zile. De obicei programarile se fac cam la o saptamana dupa ce suni. In cazul in care chiar ai o problema pe care vrajitoarea o considera extrem de importanta, ai norocul sa fii trecut in regim de urgenta in agenda de programari chiar a doua zi. Programul vrajitoarelor este flexibil. Poti sa vii la orice ora cu conditia sa nu aiba o alta programare in acel interval. Intalnirile au de obicei loc in casa vrajitoarei. Nu trebuie decat sa suni la usa si sa te prezinti in primul rand cu banii si lucrurile cerute de vrajitoare, in general lucruri personale sau lumanari. Intr-un final, cararile iti sunt deschise, cununiile dezlegate si norocul iti va fi la picioare. Cand vine vorba insa de plata, din punct de vedere legal lucrurile se complica, nu ca din punct de vedere material nu ai fi usurat de sume ce uneori depasesc salariu minim pe economie in fiecare luna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri