Magdalena Ciorobea, alaturi de partenerul Catalin Morosanu, a castigat vineri seara concursul ‘Dansez pentru tine’ si marele premiu al competitiei.

Magda si-a dorit sa ii acorde fiicei sale o viata mai buna decat cea pe care a avut-o ea. ”Dansez pentru tine” a insemnat pentru Ambasadoarea Dove sansa de a schimba viata fetitei sale, unicul mod prin care ar fi putut sa-i ofere o casa, un destin altfel decat cel pe care l-a avut.

Speranta, curajul, daruirea, credinta in cauza si munca depusa alaturi de partener si antrenor au dus la implinirea visului Magdei. Desi emotiile de vineri au fost foarte mari, Magda si Catalin s-au concentrat pe dansurile pe care le-au pregatit, si, in ciuda mizie enorme au reusit sa castige.

Pe langa recunoasterea juriului, Magda si Catalin au fost sustinuti si de telespectatori, care au empatizat cu cauza Ambasadoarei Dove. Cele 13,814 voturi obtinute i-au desemant pe cei doi marii castigatori ai concursului.

„ Le multumesc din tot sufletul celor care m-au sustinut. Cu ajutorul dumneavoastra am putut implini acest vis minunat : acela de a oferi fetitei mele o casa. Fiecare vot a inseamnat pentru mine inca o caramida. Va multumesc inca o data cu sincer respect si recunostinta!” Magdalena


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri