21 Iunie 2023 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Vine un moment în viața mea, dar și a ta, în care simțim nevoia de a fi cu adevărat iubite. Avem nevoie și merităm să fim iubite cu adevărat, indiferent de cât de multe dureri sufletești am trăit până în acest punct.

 Timp de multă vreme, am trecut prin relații în care am acceptat mai puțin decât ceea ce meritam, oferindu-mi singurămomente de tristețe și dezamăgire. Dar acum, m-am hotărât să fac o schimbare și să-mi asum responsabilitatea pentru propria fericire.

Am învățat lecții importante de-a lungul timpului. Am trecut prin relații în care am fost neglijată, ignorată sau subestimată. Am fost pusă pe plan secundar și am sacrificat nevoile și dorințele mele pentru a-i satisface pe ceilalți. Dar toate aceste experiențe m-au făcut să realizez că eu merit mai mult. Merit să fiu apreciată, să fiu înțeleasă și să fiu iubită necondiționat.

Am învățat să-mi acord valoarea pe care o merit. Am învățat să-mi ascult intuiția și să nu ignor semnalele de alarmă care îmi spun că ceva nu este în regulă. Nu voi mai accepta comportamente abuzive, manipulatoare sau lipsa de respect. Nu voi mai lăsa pe nimeni să-mi diminuieze încrederea în mine și să-mi pună la îndoială valorile.

Am învățat că iubirea adevărată nu ar trebui să provoace durere sau să mă facă să-mi pierd identitatea. Iubirea ar trebui să fie un sprijin, să mă inspire să cresc și să mă dezvolt. Merit să fiu alături de cineva care mă susține și mă încurajează să-mi urmez pasiunile și visele. Merit să fiu alături de cineva care mă face să mă simt iubită și valoroasă așa cum sunt, fără a mă judeca sau a mă critica.

Am ajuns la un punct în viața mea în care am înțeles că nu trebuie să mă mulțumesc cu mai puțin decât ceea ce merit. Merit să fiu într-o relație în care există reciprocitate, comunicare sinceră și respect reciproc. Nu voi mai accepta jumătăți de măsură sau relații în care mă simt neglijată sau nesigură.

Eu merit iubire și nu voi mai accepta mai puțin decât ceea ce merit. Am învățat să-mi acord valoarea pe care o merit și să-mi impun limitele în relațiile mele. Este o hotărâre personală de a-mi focusa atenția către ceea ce-mi aduce fericire și împlinire. Voi căuta iubirea adevărată oriunde și oricum, pentru că o merit!

Sursă foto: Iryna Imago, luboffke / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri