15 Mai 2023 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Vindecarea chiar este o binecuvântare! Ea există până și în cele mai imposibile situații pentru că iertarea de sine și a celor din jur poate face minuni în viața ta!

Vindecarea se poate face doar atunci când ai conștientizat lecțiile care ți-au fost oferite și ai preluat responsabilatea propriilor acțiuni, gânduri și decizii. Ea vine o dată ce ai renunțat să dai vina pe oricine altcineva din exteriorul tău și să îți asumi faptul că Universul ți-a condus pașii către o anumită situație, pentru ca tu să poți să îți purifici sufletul pentru următorul nivel al conștiinței.

Vindecarea începe cu tine, nu cu scuzele celor care ți-au greșit. Pentru a te putea vindeca de o anumită suferință, tu trebuie să fii cel care se iartă pe sine și să îți exprimi dorința, fie chiar și în subconștient, de a-i putea ierta pe cei care te-au făcut să suferi.

Roagă-te! Vei vedea că rugăciunile fac minuni și grăbesc vindecarea sufletului. Lasă timpul să treacă și nu forța nimic. Toate lucrurile prin care treci au timpul lor divin, așa că dă-ți voie să trăiești și să simți toate stările cu care te confrunți. Apoi, dă-le drumul și eliberează-te...

Vei simți că vindecarea a avut loc în inima ta atunci când vei zâmbi, acolo unde o dată îți venea să plângi. Iar tu vei reuși să vezi dincolo de durerea din trecut și să privești cu speranță prezentul. Vindecarea îți oferă curajul de a trăi din nou în iubire, așa că, te rog, începe prin a te iubi, de data aceasta, în primul rând, pe tine!

Sursă foto: bruniewska, Shutterstock / Design Musketeer, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri