8 Martie 2023 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Nu este nevoie de o zi specială pentru mămici, pentru a primi iubirea celor dragi. Mamele sărbătoresc Ziua Mamei în fiecare zi, atunci când li se spune "Te iubesc!"

Ziua Mamelor nu ar exista fără suflețelele mici care să le spună "Te iubesc, mămico!". În fiecare zi este 8 Martie, atâta timp cât copiii le declară dragostea lor celor care le-au dat viață. Mămicile nu au nevoie de cadouri prețioase, ci de îmbrățișările sincere și pupicii lipicioși ai celor mai importante ființe din viața lor.

Ziua Mamei poate fi oricând, în orice moment și poate dura până la infinit – la fel cum durează și dragostea mamei pentru copilul său.

Iubirea ne naște, cu iubire creștem, cu iubire vrem să rămânem. În brațele mamei găsim o sursă inepuizabilă de dragoste, iar acesta nu se poate sărbători într-o singură zi pe an.

Un sărut pe frunte, un pupic pe obraz, o îmbrățișare după o zi grea, o mângâiere pe creștetul capului, o atingere ușoară atunci când nu te aștepți, o vorbă bună, un compliment sincer, o surpriză pregătită de doua mânuțe dibace – toate aceste momente alcătuiesc Ziua Mamei. Iar pentru aceasta, nu putem fi decât recunoscătoare pentru ceea ce trăim!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sărbătorile să vă aducă în suflet iubire! De ce nu ne este îngăduit să ne cunoaștem ceasul morții? Cel mai frumos cadou realizat manual de Ziua Mamei: Oferă-i mamei tale în dar inima ta!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri