Surprizele ne fac viata mai frumoasa. Ce ar fi daca ti-ai surprinde intr-o seara partenerul de viata cu un masaj erotic? O atmosfera romantica, muzica relaxanta, sampanie si un masaj altfel decat cel obisnuit va da startul unei nopti de neuitat.
Este recomandat ca din cand in cand cuplurile sa-si petreaca noptile doar mangaindu-se. Prin aceasta mangaiere imunitatea creste si se normalizeaza energia sexuala. De asemenea reprezinta si o pregatire foarte importanta pentru actul sexual.

Cateva tehnici noi nu strica nimanui:

Saruta-l…

Si spune-i ca dupa o zi atat de epuizanta ar fi cazul sa-i incanti simturile cu un masaj deosebit. Atinge-l incet si daca este asezat cu fata in sus mentine cat poti de mult contactul vizual. Tu il cunosti cel mai bine si stii ce locuri sa atingi pentru a-l face sa se simta ca in "al noulea cer". Vorbeste cu el si fa-l sa se simta unic si sigur de dragostea ta. Uneori cuvintele trezesc simturile mai mult decat orice alta atingere.

Maseaza-i corpul cu ajutorul sanilor. Ii vei oferi senzatii extraordinare. Iti poti atinge partenerul cu varfurile firelor de par pe intreg corpul (in cazul in care ai parul lung). Si gura este un element important al masajului, mai exact al masajului thailandez. Apuca pielea in gura, inpira si ramai lipita de el sau aluneca usor.

Nu este nevoie de o erectie pentru a simti ca el se simte bine. Exista tipuri de masaje care ofera placere si fara excitare. Pornind dintre picioare atinge-l usor pe zona laterala a corpului ajungand cu manile in zona sternului. Repeta acest ciclu miscari timp de cateva minute.

O alta miscare recomandata este cea care porneste de la gleznele inferioare pana in zona feselor. Masarea feselor ii excita pe barbati. Cand ajungi in aceasta zona lasa varfurile degetelor sa mangaie usor zona de la perineu la anus. Acest masaj circular al feselor trebuie sa fie cat mai delicat pentru a obtine un rezultat cat mai bun.

Cu degetele mari il poti masa in jurul perineului. Daca faci miscari circulare opuse sensului ceasornicului retii energia sexuala, iar daca miscarile sunt precum ale ceasului inseamna ca doresti sa-i starnesti dorinta sexuala.

Atat pentru el cat si pentru ea…


Se incepe cu netezirea pielii. In acelasi timp pielea este frictionata cu ulei sau cu crema. Poti sa incerci ceva mai delicat. Ia o pana (stiu ca e cam greu de gasit) sau o esarfa de matase si atinge-ti partenerul incet pe spate. Daca este genul care se gadila foarte usor nu ar fi de preferat sa folosesti aceasta metoda. Poti folosi si unghiile pentru o oferi atingere delicata. Discutati in timpul masajului si intreaba-ti partenerul ce ii place.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri