Surprizele ne fac viata mai frumoasa. Ce ar fi daca ti-ai surprinde intr-o seara partenerul de viata cu un masaj erotic? O atmosfera romantica, muzica relaxanta, sampanie si un masaj altfel decat cel obisnuit va da startul unei nopti de neuitat.
Cu cat este atingerea mai usoara cu atat este mai puternic raspunsul obtinut. Nici nu este nevoie de un masaj ci doar de deplasarea mainilor pe intregul corp. Pune-ti degetele in zona tamplelor si fara nicin fel de miscare apasa aceasta zona timp de un minut. Deplaseaza-te spre picioarele partenerului si indeparteaza-le cu aproximativ 50 de centimetri si tine in palme oasele inferioare al gleznelor strangand timp de 40 de secunde. Partenerul se afla intr-o stare vulenrabila mai ales ca organele genitale sunt expuse catre tine.

Pana la o atingere a organelor genitale este de preferat sa atingi "intamplator" si treptat, precum ai urca niste scari, de la cel mai jos nivel pana la cel mai inalt nivel…al excitatiei.
Maseaza-i spatele, abdomenul, bratele. Atinge usor pectoralii si maseaza-i. Fa miscari circulare in jurul sfarcurilor.

Puteti termina seara si cu un dus in doi. O atmosfera extrem de intima, corpurile voastre se ating si jetul de apa va improspateaza pielea. Va puteti atinge si spala reciproc.
Inainte de a face dus poti gusta din trupul partenerului. Stoarce o portocala pe zonele erogene sau unge-le cu miere si savureaza…

Nu uita: Organele genitale sunt extrem de vulnerabile. Miscarile nu trebuie sa provoace durere ci trebuie sa ofere placere, atingeri cat mai line si usoare. Daca partenerul doreste mai intens iti va spune.

In rest... totul este permis!

Sper sa aveti parte de nenumarate nopti romantice si pline de "artificii" !

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri