Surprizele ne fac viata mai frumoasa. Ce ar fi daca ti-ai surprinde intr-o seara partenerul de viata cu un masaj erotic? O atmosfera romantica, muzica relaxanta, sampanie si un masaj altfel decat cel obisnuit va da startul unei nopti de neuitat.
Surprizele ne fac viata mai frumoasa. Ce ar fi daca ti-ai surprinde intr-o seara partenerul de viata cu un masaj erotic? O atmosfera romantica, muzica relaxanta, sampanie si un masaj altfel decat cel obisnuit va da startul unei nopti de neuitat.

Pentru inceput ar fi bine sa stim ca o buna excitatie a organelor de simt este data de aromaterapia. Corpul poate fi stimulat intr-un mod placut mai ales daca atmosfera romantica este ajutata de aromele diferitelor tipuri de uleiuri. Acestea pot fi utilizate prin masaj, inhalare sau bai.

Unele parfumuri contin substante care seamana la miros cu hormonii sexuali. Cea mai cunoscuta substanta este moscul care seamana la miros cu testosteronul.

Cum actioneaza aromaterapia?

Se presupune ca isi face efectele prin intermediul "memoriei olfactive". Mirosul este cel mai ascutit simt si prin inhalare aceste uleiuri influenteaza bataile inimii, emotiile si respiratia.

Ce uleiuri sa folosim si ce efecte au :

- uleiul de conifere este de un real ajutor pentru persoanele stresate
- uleiul din coaja de lamaie: confera o stare de buna dispozitie si prospetime
- uleiul de busuioc are efect de revitalizare
- uleiul de trandafir te poarta spre o lume a relaxarii, inlatura tensiunea musculara si psihica
- uleiul de lamaie inlatura emotiile negative
- uleiul de menta este perfect pentru improspatarea corpului dar si a atmosferei din camera. Este tocmai bun pentru zilele caniculare.

Alege un ulei potrivit tie si sufletului tau pereche si oferiti-va o noapte de neuitat!

Zone erogene

Pe corp exista zone care provoaca satisfactie in momentul atingerii.

- ale lui: buzele, mameloanele, gatul, sexul, fesele
- ale tale: sanii, buzele, urechile, ceafa, gatul, zona interioara a coapselor, fesele, clitorisul

In general se poate afirma ca intreg corpul reprezinta o zona erogena. Tu il stii cel mai bine. Ii cunosti corpul si orice parte a acestuia poate fi considerata zona erogena. Atingerea acestor zone cu limba intensifica dorinta sexuala.

Un masaj erotic nu inseamna doar atingerea zonelor intime, ci mult mai mult. In particular puteti da frau liber fanteziei astfel incat fiecare atingere a ta si a lui sa fie unica.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri