16 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Cine suntem noi, dincolo de rolurile pe care le avem zi de zi? Uneori poate dura o viață să aflăm cine suntem cu adevărat și care dintre limitările noastre determină acțiunile în care suntem implicați?

Cu toții purtăm roluri zi de zi, în funcție de contextul în care ne aflăm. Suntem parteneri de viața, angajați, părinți, copiii părinților noștri, vecini, colegi și lista poate continua.

Dar, la finalul zilei, știi cine ești tu cu adevărat? Câte dintre cuvintele pe care le-ai rostit au fost cu adevărat ale tale? Care dintre deciziile pe care le-ai luat au fost din inimă? Câți oameni din cei care ți-au zâmbit astăzi vor fi alături de tine dacă îi vei suna?

Cine suntem noi, dincolo de rolurile pe care le avem zi de zi? Uneori poate dura o viață să aflăm cine suntem cu adevărat și care dintre limitările noastre determină acțiunile în care suntem implicați?

Așteptăm de la ceilalți să ne facă fericiți sau încercăm să le îndeplinim așteptarile celor din jur?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Orice răspuns ți-ai oferi la aceste întrebări, sper ca la finalul zilei să te uiți în oglinda sufletului și sa fii împăcat cu cine ești tu cu adevărat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri