De ce ar trebui noi sa stim care sunt cifrele provocarilor din viata noastra si ce reprezinta acestea? In momentul in care intelegi cerintele propriului numar al provocarii, vei sti cum sa controlezi mai bine anumite aspecte ale vietii tale, minimalizand ecoul "caderilor" si obstacolelor care pot aparea pe parcursul vietii.

Inca de la nastere, fiecaruia dintre noi ii sunt harazite anumite abilitati si defecte, anumite “slabiciuni” si puncte forte. Numerologia propune o viziune unica asupra vietii, considerand-o un adevarat proces educational menit sa scoata la lumina si sa dezvolte talentele noastre, transformand in acelasi timp slabiciunile in atuuri. Intru scopul implinirii noastre ca fiinte umane trebuie sa ne infruntam slabiciunile si in mod constiincios sa depunem efort pentru evolutia propriei personalitati. In numerologie, provocarile pe care le intalnesti in cursul vietii reprezinta perioade fluide, lectii ale destinului de la care nu ai voie sa lipsesti.

De ce ar trebui noi sa stim care sunt cifrele provocarilor din viata noastra si ce reprezinta acestea? In momentul in care intelegi cerintele propriului numar al provocarii, vei sti cum sa controlezi mai bine anumite aspecte ale vietii tale, minimalizand ecoul “caderilor” si obstacolelor care pot aparea pe parcursul vietii. Numarul personal al provocarii nu trebuie interpretat drept un obstacol pe care trebuie sa il depasesti, ci mai degraba o lectie prin care descoperi aspectele pozitive ale provocarii respective, totul intru beneficiul personal, spre a invata cum sa fii mai disciplinat si organizat spre exemplu. Exista asadar, in functie de perioada de viata, 3 cifre ale provocarii:

Prima provocare este cifra primului ciclu de viata si se refera la dificultatile pe care le intampini in perioada primilor 28 de ani din viata ta. Prima provocare nu are o influenta atat de mare ca a celorlalte si este constituita de chestiuni episodice si situationale. Prima provocare a vietii se traduce prin diverse probleme cauzate de circumstante sau parinti. Nu sunt excluse deloc excluse nici problemele interioare, insa acestea dispar pe masura ce copilul se maturizeaza si persoana traverseaza perioada copilariei, indreptandu-se spre cel de-al doilea ciclu de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Cea de a doua provocare este cifra celui de al doilea ciclu de viata si este legata de obstacolele urmatorilor 28 de ani. Cea de a doua provocare este de asemenea situationala si, in general, este rezultatul unor complicatii ce apar din surse externe, cauzate de alte persoane. Aceasta cifra este redata si de anumite probleme comportamentale sau de forte exterioare care sunt peste puterea ta de control.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri