De ce ar trebui noi sa stim care sunt cifrele provocarilor din viata noastra si ce reprezinta acestea? In momentul in care intelegi cerintele propriului numar al provocarii, vei sti cum sa controlezi mai bine anumite aspecte ale vietii tale, minimalizand ecoul "caderilor" si obstacolelor care pot aparea pe parcursul vietii.

Cea de a treia provocare este cifra ultimului ciclu de viata si face referire nu doar la impedimentele din ultima parte a vietii, ci la toate obstacolele intalnite de-a lungul intregii existente. Dintre toate cele trei numere, ultimul, cea de a treia provocare, este considerat cea mai importanta, dominandu-le pe celelalte. De ce? A treia provocare reprezinta obstacolele care vin din interior -despre care se spune ca sunt cel mai greu de infruntat, acel demon interior cu care te-ai luptat o viata intreaga, acea intrebare al carei raspuns ai sperat sa il gasesti inainte sa-ti inchei periplul existential.

Cum se calculeaza insa cifrele provocarilor? Spre deosebire de majoritatea calculelor numerologice, calculul nu se face insumand cifrele zilei de nastere, a lunii sau a anului, ci acestea trebuie tratate drept numere invididuale. Specialistii in numerologie folosesc un procedeu mai complicat de aflare a celor trei cifre individuale ale provocarii, folosindu-se de o alta operatie elementara, alta decat cea obisnuita (adunarea): scaderea.

Prima provocare se calculeaza astfel: din cifra zilei de nastere (daca aceasta este reprezentata de 2 cifre se aduna intre ele) se scade cifra reprezentand luna in care te-ai nascut (la fel daca este formata din doua cifre), eventual cifra mai mica din cifra mai mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cea de a doua provocare se calculeaza in felul urmator: Din cifra reprezentativa a anului nasterii (se aduna cifrele intre ele pana cand se obtine un singur numar) se scade cifra reprezentativa a cifrei de nastere.

Cea de a treia provocare se calculeaza astfel: din cifra celei de a doua provocari se scade cifra primei provocari. Spre exemplu, in cazul unei persoane nascute in data de 12. 07. 1980, cifrele provocarilor sunt urmatoarele: cifra primei provocari este 4 (7-3=4), cifra celei de a doua provocari este 6 (9-3=6). Cea de a treia provocare este 2 (6-4=2).

S-ar putea ca facand aceste calcule sa constati ca prima provocare este identica cu cea de-a doua provocare. Foarte probabil ca anumite probleme din copilarie sa fi avut repercusiuni de-a lungul vietii tale ulterioare sau ca nu ai fost tu in mod necesar cel care le-a declansat.

S-ar putea de asemenea ca cifra celei de a treia provocari sa coincida cu cifra celei de a doua provocari. In acest caz, multe din dificultatile cu care te-ai confruntat in viata s-au datorat deciziilor luate ca si adult.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri