8 Martie 2010 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Vrem sa sarbatorim femeia, vrem sa o incurajam sa fie nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce este. Frumoasa, increzatoare, splendida prin ea insasi. Si vrem sa va multumim din suflet voua, cititoarele noastre dragi, ca ati fost alaturi de noi, ca ne-am maturizat impreuna, ca am evoluat, ca am dat tot ce am avut mai bun din noi, ca mai avem de dat.
Cautam asadar 1000 sau 1001 de motive pentru care ne bucuram ca suntem femei. Am gasit lejer 10 motive, ne-am pomenit ca strangem 20, am marit numarul si am ajuns la 40. Bagam mana in foc ca o sa gasim chiar si 100 de motive. Dar reusim oare sa strangem 1000 de ganduri frumoase? Timp de o luna de zile, va provocam sa interactionam mai mult si sa ne spuneti de ce este atat de bine sa fii femeie. Strangem cu sarguinta toate mesajele de la voi, le filtram, le compilam astfel incat sa avem o colectie de ganduri frumoase menite sa inveseleasca fiecare reprezentanta a sexului frumos. Iar la final ne dorim sa avem in redactie o colectie cu cele mai frumoase, calde, nastrusnice, profunde, vesele etc opinii impartasite de voi. O colectie ce merita pastrata pentru momentele cand suntem fericite sau mai putin fericite. O colectie la a carei realizare ati participat si voi. O colectie ce va aduce zambetul pe buze oricarei femei. O colectie ce merita citita si impartasita cu prietenele.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Click aici pentru a citi motivele stranse pana acum sau - de ce nu? - pentru a adauga propriul tau mesaj! Mesajul cel mai popular va castiga un telefon Samsung Diva oferit de Germanos!

La multi ani, frumoase femei!

Imagini: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri