12:03, 5 Martie 2010 publicat în Lifestyle

De multe ori ne gandim la fostii iubiti cu ura. Le uram actualele iubite nu doar pentru ca ni se par frumoase, destepte si cu simtul umorului, ci pentru ca nu ne vor egala niciodata. E drept ca nu ne vor egala, dar ar trebui sa ne gandim daca nu cumva se potrivesc mult mai bine.

De multe ori ne gandim la fostii iubiti cu ura. Le uram actualele iubite nu doar pentru ca ni se par frumoase, destepte si cu simtul umorului, ci pentru ca nu ne vor egala niciodata. E drept ca nu ne vor egala, dar ar trebui sa ne gandim daca nu cumva se potrivesc mult mai bine, daca nu cumva gusturile si meseria ii apropie mult mai mult decat ne-ar fi apropiat pe noi de un El asa cum era fostul.

Mergand pe strada absolut intamplator l-am vazut pe fostul meu prieten cu actuala lui iubita si m-am gandit in sinea mea ca din punct de vedere fizic le sta mult mai bine impreuna... mi-am dat seama ca ei pur si simplu radiaza de fericire traindu-si visul, iar ea nu e atat de calculata si de mamoasa asa cum era eu.

Mi-am dat seama ca de 3-4 ori pe an inca mai putem vorbi cu zambetul pe buze pentru ca nu am avut nimic de impartit la sfarsitul relatiei. Nu am de ce sa-l urasc pentru ca nu-mi amintesc nici ce mi-a placut la el atunci cand am acceptat sa-i daruiesc cateva amintiri, nici nu-mi amintesc de ce ne-am certat- stiu doar ca el era de vina (stiu, normal ca stiu, de ce ne-am despartit, dar e mai bine sa uitam).

Citeste si:
Liliacul - muza poeziei. Cele mai frumoase imagini și versuri cu...
Liliacul - muza poeziei. Cele...

Ar fi bine ca macar o data pe an sa ne uitam iar in agenda de telefon, in lista de messenger sau in e-mail-uri si sa reluam legaturile cu persoanele care ne-au ranit fara voie sau carora destinul le-a fost nefavorabil si asta nu doar pentru ca prietenii vechi sunt cei mai buni, ci pentru ca ne putem recupera amintirile si timpul care ne-a umplut chipul de riduri.

A venit primavara, renaste natura, sufletul nostru renaste si acum suntem capabile sa fim destul de mature incat sa nu-i mai consideram pe fostii iubiti dusmani de moarte.

Un articol de Anca Ciobanu

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri