1 Martie 2010 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Pentru ca este 1 martie, pentru ca martisorul cel mai frumos din lume poate fi un mititel ghicocel rasarit odata cu primavara, va propunem un mic ghid astrologic floral de martisor care va poate fi de folos in deciziile voastre de a alege cel mai inspirat cadou.

Nu este nimic demodat, sec, lipsit de inspiratie sau ridicol in a darui sau a primi o floare. Niciun cadou din lume, oricat ar fi de scump si de pretentios, nu echivaleaza bucuria si entuziasmul pe care le pot naste un amestec banal, dar perfect de petale, frunze, miros si culoare. Cu o floare nu se poate face primavara, este adevarat. Insa o singura floare poate aduce primavara in suflet. Pentru ca este 1 martie, pentru ca martisorul cel mai frumos din lume poate fi un mititel ghicocel rasarit odata cu primavara, va propunem un mic ghid astrologic floral care va poate fi de folos in gasirea martisorului potrivit. Bineinteles, sunt cateva criterii elementare pe care trebuie sa le aveti in vedere: preferintele persoanei respective, personalitatea si zodia careia ii apartine, simbolul si semnificatiile florii respective. Cum pentru fiecare zodie feminina in parte exista un martisor floral perfect, lasati asadar florile sa converseze pentru voi si sa spuna povestea voastra de prietenie, apreciere sau iubire.... Iar atunci cand le daruiti, puneti in ele cele mai bune intentii. Iar atunci cand le primiti, primiti-le cu tot dragul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Ghid pentru alegerea mobilierului interior Împreună în arte și simțiri

Zodiac Floral

Horoscop floral: zodia Berbec

Femeia Berbec – Semn de foc, Femeia Berbec este o fire echilibrata, o persoana sigura pe ea, entuziasta, plina de viata si cu un potential energetic de multe ori inepuizabil. O impresioneaza buchetele de flori luxuriante, ostentative si pline de origininalitate, cu un aspect fastuos si elegant. Ii plac florile ce inspira viata si indeamna la traire, iar culoarea ei preferata este rosu, indiferent de nuanta. Trandafirii rosi, lalelele rosii, macii sau chiar garoafele rosii pot reprezenta o alegere perfecta pentru femeia Berbec.

Horoscop floral: zodia Taur

Femeia Taur – In ciuda a ceea ce se spune despre aceasta zodie -ca este una dintre cele mai pragmatice si cu picioarele pe pamant zodii- femeia Taur are momentele ei de sensibilitate in care se emotioneaza profund, fiind sincer si placut impresionata atunci cand primeste o floare. In femeia Taur se ascunde un romantism de moda veche care este trezit la viata cu fiecare inceput de primavara. Fire modesta si calda, nu trebuie sa-i daruiesti un buchet extravagant de flori atata timp cat i-l daruiesti din suflet. Ii plac buchetele de flori modeste si dragute de margaritare sau cele de liliac, iar un buchet de trandafiri roz ii aduce mereu buna-dispozitie in suflet.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Horoscop floral: zodia Gemeni


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri