Camping la munte sau la mare? Indiferent de destinație, alături de familie sau de prieteni, mersul cu cortul este activitatea perfectă pentru a descoperi locuri noi în natură și pentru a crea experiențe inedite.

Indiferent dacă e sezon de vară sau de iarnă, echipamentul de camping este esențial pentru asigurarea nivelului de confort atât pe timpul nopții, cât și pe timpul zilei. De la cortul potrivit până la cei mai potriviți saci de dormit, adaptați sezonului, toate au un rol în a-ți asigura confortul mai ales pe timpul nopții.

Ai un spirit de aventurier și explorarea împrejurimilor este activitatea ta preferată când mergi cu cortul? Atunci ai nevoie de un sac de dormit pentru un somn liniștit și nivel crescut de energie pe timpul zilei. Alegerea sacului de dormit pentru camping se poate face în funcție de temperatură și de materialul acestuia. Există atât saci de dormit pentru vară, cât și saci de dormit pentru iarnă. Fiecare au proprietăți diferite pentru confort sporit în fiecare sezon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Saci de dormit pentru sezonul cald

Vara este sezonul cel mai prietenos pentru camping în natură. Mersul cu cortul este una dintre cel mai des întâlnite activități fie pentru weekend, fie pentru mai multe zile. Alături de familie sau de prieteni, poți încerca o escapadă de câteva zile pentru un moment de recreere și deconectare. Dar pentru ca totul să fie cât mai confortabil, excursia cu cortul trebuie să înceapă cu alegerea echipamentului. Sacii de dormit pentru vară completează amenajarea interioară a cortului și zona de odihnă după o zi de drumeții în natură.

Sacii de dormit pentru vară sunt potriviți în nopțile calde, când temperatura exterioară nu scade sub 5 °C. Sunt foarte ușori, fiind realizați din materiale sintetice ce asigură respirabilitatea pielii pe timpul nopții și o senzație plăcută la atingere. Sunt alegerea perfectă pentru excursii, festivaluri la malul mării și tabere școlare. Ocupă foarte puțin spațiu și pot fi transportați oriunde.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Saci de dormit pentru iarnă

Mersul cu cortul poate fi practicat chiar și în sezonul rece, dacă ai un echipament ce poate face față temperaturilor scăzute. Pentru confort termic pe timpul nopții, sacii de dormit pentru iarnă diferă de cei pentru sezonul cald din punct de vedere al materialului și umpluturii. Pot fi folosiți chiar și pe timpul nopților geroase sau expedițiilor pe munte. Sunt realizați din materiale ce sporesc senzația de căldură și mențin o temperatură optimă a corpului.

Sacii de dormit pentru sezonul rece au umplutură de microfibră sau pene. Principalul avantaj este izolarea termică chiar și în condiții extreme. Costul pentru un astfel de sac de dormit este mai mare și condițiile de depozitare mai stricte, deoarece acesta trebuie ferit de umezeală.

Vrei să încerci mersul cu cortul, dar să eviți costurile ridicate? Poți alege un sac de dormit pentru trei sezoane, o categorie universală ce poate fi folosit și pe timp de vară și pe timp de iarnă.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Drumețiile în natură au un farmec aparte și sunt un prilej de relaxare. Cu un cort rezistent și cu saci de dormit călduroși, te bucuri de confort în orice perioadă. Alege echipamentul de camping în funcție de sezon și de condițiile meteo și vei fii pregătit pentru o nouă aventură!

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri