19 August 2022 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Indiferent că suntem în oraș sau pe plajă, trebuie să îmbinăm confortul și stilul. Iată de ce, chiar și atunci când ne pregătim să mergem la plajă, multe accesorii sunt esențiale. De la bijuterii la ochelari de soare, toate trebuie să-și găsească locul în ținuta ta și să dea dovadă de originalitate.

O mică notă de stil și bun gust pentru ţinuta ta de plajă este importantă pentru a-ți evidenția personalitatea. Moda este peste tot și pentru orice. Cu toate acestea, preocuparea pentru stil nu trebuie să înlocuiască confortul, care rămâne totuși fundamental, mai ales într-un moment de relaxare. Aşadar, iată cinci idei de accesorii, pentru a rămâne la modă, chiar şi atunci când eşti pe plajă.

1. Bijuteriile

Când vine vorba de bijuteriile pe care le-ai putea purta de plajă, singura regulă de care trebuie să ţii cont este că acestea nu trebuie să fie prea delicate sau într-o stare fragilă, pentru că rişti să le deteriorezi sau chiar să le pierzi. Încearcă mai multe bratari dama purtate la o singură mână, o pereche de cercei cu mărgele colorate sau un colier fantezist cu scoici. Există multe bijuterii interesante și casual pe care le poţi integra în ţinuta ta. Se știe că vara este anotimpul distracţiei, aşa că îndrăzneşte să încerci diferite combinații de bijuterii!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Principiile de bază ale mașinii CNC

2. Pălăria

Vacanţele la mare sunt grozave, dar numai dacă ai grijă de tine aşa cum trebuie. O insolaţie îţi poate strica mai multe zile de concediu, aşa că atunci când stai la soare, fă-o asigurându-te că eşti bine protejată. În primul rând, foloseşte tot timpul crema de protecţie solară, ca să îţi protejezi pielea de efectele nocive ale soarelui. În al doilea rând, foloseşte o pălărie de soare, care este, de altfel un accesoriu foarte şic. Cele cu boruri mi largi îţi protejează mai bine şi tenul. În ultimul rând, dar foarte important, hidratează-te cât de mult se poate.

3. Ochelarii de soare

Pe lângă faptul că sunt un accesoriu foarte cool, ochelarii de soare au şi rolul de a-ţi proteja ochii de razele soarelului. Este important să alegi perechea de ochelari care se potriveşte formei feței tale, dar să acorzi atenţie şi calității lentilei.

În mod ideal ochelarii ar trebui să-ţi acopere ochii şi zona din jurul lor, ceea ce poate preveni şi apariţia prematură sau accentuarea ridurilor în această porţiune foarte sensibilă a tenului.

4. Geanta de paie

Coşul de paie poate fi o opţiune foarte şic pentru a-ţi completa ţinuta de plajă, dar şi oricare altă vestimentaţie de vacanţă. De la cele foarte simple, aproape rustice, din paie, cu barete de piele, la cele cu modele colorate şi inserţii de pânză, eşti liberă să legi modelul care te inspiră mai mult.

De asemenea, plasele croşetate cu ochiuri mari, promovate de marile case de modă, sunt o opţiune în tendinţe, mai ales dacă preferi un stil boho-chic.

5. Încălţăminte comodă

Pentru plajă este indicat să optezi pentru o încălţăminte cât mai comodă. Slapii din cauciuc sunt o opţiune comodă, iar acum găseşti zeci de modele diferite în toate culorile. De asemenea, espadrilele ar putea fi o variantă şic pentru plajă, mai ales cele simple, din pânză cu talpă plată.

Dacă preferi o pereche de papuci sau sandale din piele, trebuie să iei în considerare faptul că acest tip de material se poate deteriora din cauza expunerii la soare şi a interacţiunii cu nisipul.

În timpul zilelor toride de vară, o vacanţă la mare este de vis. Profită din plin de aceste zile frumoase, folosind toate accesoriile care ți se potrivesc şi care te fac să te simţi minunat în ţinutele tale!

Sursa foto: Pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri