Andreea Raicu, Cabral si Nicoleta Luciu sunt persoane publice foarte cunoscute, care plac mult publicului si care sunt mai mediatizate decat celelalte, dar intr-o maniera care nu deranjeaza, conform unui studiu recent.

Exista si un al patrulea grup de vedete, de data aceasta actori nu foarte cunoscuti (au obtinut o evaluare sub media generala), dar cu potential pentru a fi mediatizati si a deveni populari. Romanii care i-au recunoscut si ii plac isi doresc sa afle mai multe despre ei. Sunt actori tineri, o parte dintre ei fiind deja distribuiti in mai multe seriale de televiziune: Bogdan Albulescu, Manuela Harabor, Andreea Patrascu. Potentialul lor de a deveni vedete este confirmat si de prezenta lor in topul vedetelor pe care respondentii le considera potrivite pentru a fi imaginea uneia dintre marcile lor preferate, alaturi de vedete foarte cunoscute, ca Nicoleta Luciu si Andreea Raicu.

Ultimii in lista celor mai cunoscuti actori din seriale romanesti se afla cativa debutanti, printre ei aflandu-se Adriana Butoi, Ana Maria Lazar, Corina Moise. Cu siguranta, acestia vor deveni mai cunoscuti pe masura ce experienta lor in televiziune va creste si vor fi distribuiti in mai multe seriale. Ramane ca timpul sa ne arate cat de mult romanii isi vor dori sa afle mai multe despre ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri