Andreea Raicu, Cabral si Nicoleta Luciu sunt persoane publice foarte cunoscute, care plac mult publicului si care sunt mai mediatizate decat celelalte, dar intr-o maniera care nu deranjeaza, conform unui studiu recent.

GfK Romania a realizat in luna februarie un studiu online de masurare a notorietatii si popularitatii de care se bucura actorii romani care au avut roluri principale in cele mai recente seriale romanesti de televiziune, productie 2009. Selectia acopera un numar de 38 actori din urmatoarele seriale: Regina, Ingerasii, Aniela, State de Romania, Efect 30, Trasniti in NATO, Fete de Maritat, Fetele Marinalului, Nimeni nu-i perfect. Studiul a fost aplicat pe propriul panel de respondenti online – askGfK - numarul participatilor la sondaj fiind de 500, esantion reprezentativ pentru populatia urbana utilizatoare de Internet, cu varsta cuprinsa intre 15 si 54 ani.

Respondentii au recunoscut, in medie, doua treimi dintre vedetele serialelor romanesti listate, Andreea Raicu, Cabral si Nicoleta Luciu detinand capul de afis. Interesant este insa de urmarit lista tuturor celor 10 numiti, printre care s-au mai aflat Dana Rogoz, Alexandru Papadopol sau Adela Popescu. In general, sunt actori cu experienta in lumea televiziunii care s-au lansat in seriale de comedie, alte emisiuni speciale sau in telenovele. Mergand mai departe cu evaluarile celor mai plictisitoare vedete respectiv, cele mai interesante, putem spune ca inca nu exista astfel de personalitati de care publicul sa se fi plictisit. Respondentii au fost ingaduitori in evaluarile celor mai cunoscute vedete care au avut roluri principale in serialele romanesti. Andreea Raicu, Cabral si Nicoleta Luciu sunt persoane publice foarte cunoscute, care plac mult publicului si care sunt mai mediatizate decat celelalte, dar intr-o maniera care nu deranjeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Pe de alta parte, exista si destul de multe vedete foarte cunoscute si apreciate si despre care romanii doresc sa afle mai multe, considerand ca nu sunt suficient mediatizate. Este cazul lui Sebastian Papaiani sau lui Carmen Tanase. Ele sunt cunoscute datorita experientei lor profesionale in lumea teatrului sau filmului.

Sunt multi actori din seriale de televiziune care sunt cunoscute, plac dar nu toate trezesc interesul publicului. Pozitia respondentilor a fost de indiferenta in ceea ce priveste prezenta in canalele media a informatiilor despre ele – au o prezenta moderata in presa si nici nu cred ca este nevoie de mai mult. Acest grup de personalitati este cel mai larg si cuprinde actori de toate varstele, cu experienta in acest domeniu. Vom aminti doar cativa dintre ei, lista fiind mult mai lung: Alexandru Papadopol, Adela Popescu, Constantin Cotimanis, Gheorge Visu, Mihai Petre.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri