Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Toamna vine deasemenea cu atentionari, iar planetele care va tranziteaza zodia in aceasta perioada va predispune la afectiuni ale colonului si intestinelor, ale gatului, respiratorii, ale vezicii urinare si organelor genitale. Infectiile pot erupe in aceasta perioada, la fel si boli mai vechi care revin acum si se acutizeaza, se accentueaza sau se agraveaza. Totusi astrele indica sa nu recurgeti la interventii chirurgicale intre 15 septembrie – 30 noimebrie.

Recomandarile noastre vizeaza ingrijirea personala, asadar fiti atenti la igiena, dieta, odihna si sport. Daca urmati tratamente, duceti-le pana la capat, nu le intrupeti. Sunt recomandate deasemenea curele de detoxifiere de doua-trei ori pe an, caci anul acestea multe afectiuni pot porni de la acumularea toxinelor in organism.

Sanatatea Racului

Din 2010 pana in 2014 aveti un bun aliat alaturi: Pluto. Acesta va tranziteaza zodia si va echilibreaza domeniile de viata, va schimba comportamentul, va reconfigureaza aspectul, faciliteaza remodelarea corporala, reformarea profilului personalitatii, descoperirea resurselor interioare de energie, calitati, de echilibrare psihica, de dragoste si armonie, de autovindecare. Este pentru voi un an al schimbarii, al remodelarii, al renasterii, va veti schimba modul in care priviti viata, veti acorda mai multa atentie ingrijirii personale, imaginii, profesiei, relatiilor sentimentale, adica tuturor acelor aspecte care conteaza pentru voi si va armonizeaza viata. Practic veti lasa in urma vechea personalitate imbracand o noua haina, una a maturitatii, mult mai potrivita experientelor voastre, acumularilor intelectuale si experientelor sentimentale si relationale traite pana acum, tragand o linie si marcand concluziile precum si masurile pe care trebuie sa le luati pentru a atinge telurile propuse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In prima perioada a anului planetele din Varsator va ajuta sa acordati o atentie deosebita asupra sanatatii, iar Pluto activeaza vindecarea prin puterea interioara, prin meditatie, pozitivism, rugaciune si bucurie de viata. Astfel ca in lunile de primavara sansele de vindecare completa a afectiunilor avute sunt foarte mari, analizele arata rezultate bune si valori normale. Este o perioada propice pentru relaxare si odihna, dupa perioada de vitalitate data de Venus din Varsator in lunile de iarna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri