4 Aprilie 2022 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Fiecare cartier are în această perioadă micile sale comori, iar străzile devin un muzeu în aer liber, în care, fără prea mari eforturi, îți poți reîncărca bateriile și te poți bucura de natura care reînvie și înflorește într-un spectacol nesfârșit al vieții.

Cine a spus că primăvara nu poate fi frumoasă și în București? Cel mai aglomerat oraș din România oferă în această perioadă un spectacol de culori în nuanțe de roz, mirosuri parfumate, toate acestea invitând romanticii să ia o pauză de la agitația de pe marile bulevarde și să descopere străzile liniștite, pitorești, acolo unde se găsesc adevărate tablouri vii.

Sigur, o plimbare în marile parcuri, dar și în Grădina Botanică este cu adevărat o încântare, însă dacă nu aveți drum până în Cotroceni, Cișmigiu sau Herăstrau, există numeroase alte variante.

Fiecare cartier are în această perioadă micile sale comori, iar străzile devin un muzeu în aer liber, în care, fără prea mari eforturi, îți poți reîncărca bateriile și te poți bucura de natura care reînvie și înflorește într-un spectacol nesfârșit al vieții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Harta Magnoliilor

Pe Google există și Harta Magnoliilor, poate singura hartă de care avem nevoie în această perioadă, o hartă a culorii, a prospețimii și a dorului de plimbări liniștite, pe îndelete, pe străzile ascunse ale Capitalei.

http://bit.ly/HartaMagnolii - Harta Magnoliilor

Florile au nevoie de timp ca să înflorească, la fel și tu.

Să plantezi o grădină înseamnă să crezi în ziua de mâine.

Dacă toate florile și-ar dori să fie trandafiri, primăvara și-ar pierde farmecul.

Florile sunt un zâmbet din Paradis.

Pământul râde prin flori.

Nu e egoist să faci ceea ce e bine pentru tine. Asta fac florile de când se știu.

Sursă foto: Arhivă personală

Sursă citate: postmodern.ro


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri