4 Aprilie 2022 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Dacă simți că ai ajuns într-un punct în care ești copleșită de plictiseală, vrei să scapi de rutină, fie că e vorba de viața ta personală sau de cea profesională, poate că a venit timpul să faci anumite schimbări, ca să ai o motivație nouă.

Așadar, iată câteva idei pe care să le iei în calcul astfel încât să ai parte de un trai cât mai variat și să îți ocupi timpul cu alte activități decât cele pe care le faci de obicei.

Apucă-te de un sport

Beneficiile sportului sunt multiple. Pe lângă faptul că vei duce un stil de viață sănătos, îți vei ține greutatea sub control și vei avea o siluetă de invidiat, vei fi mereu energică și vei avea o stare de spirit bună. Nu trebuie să alergi la maratonuri de zeci de kilometri, ci să începi ușor-ușor să faci mișcare. De exemplu, mai ales când vremea e frumoasă, poți să faci jogging, fie în fața blocului, fie prin parc. De asemenea, poți să te apuci de pilates sau yoga, ori să îți iei un abonament la o sală de fitness, iar dacă nu știi cum să folosești aparatele respective, apelează la sfaturile unui antrenor personal. În plus, poți să practici un sport care îți face plăcere ori pe care ai vrut dintotdeauna să îl încerci, de exemplu, tenis de câmp, volei, squash sau, pur și simplu, să te plimbi cu bicicleta sau cu rolele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Investește într-o mașină

Pe lângă faptul că te ajută să mergi la muncă, o mașină îți va oferi independență de deplasare. Dacă vrei să dai o fugă până la mare ori să ieși la o plimbare prin oraș cu fetele, un automobil îți va prinde bine. Așa că, nu mai sta pe gânduri, și optează pentru o mașină confortabilă, cu un aspect elegant, care provine de la un producător de renume, deci, apelează la Mercedes second hand, pe care ți-l pune la dispoziție un furnizor de încredere. În plus, dacă ai de gând să faci un copil, acest brand îți va oferi toată siguranță de care ai nevoie pe șosele.

Schimbă-ți jobul

Uneori, nu doar o schimbare în viața personală e benefică, ci și în cea profesională. Drept urmare, ia în considerare să îți schimbi jobul sau, dacă nu, măcar departamentul în care lucrezi. Mai ales dacă simți că rutina te copleșește și nu îți mai găsești locul, iar motivația ta a dispărut. De exemplu, poți să îți schimbi domeniul de activitate și să faci anumite cursuri de perfecționare profesională, ca să obții certificările necesare. Pe de altă parte, poate ți-ar prinde bine un program de muncă flexibil, ca să lucrezi mai mult de acasă și să îți faci programul așa cum îți place ție. De asemenea, poate nu locul de muncă în sine e problema, ci colegii cu care lucrezi sau te nemulțumește faptul că nu ești remunerată corespunzător. Vezi care e cauza problemei și caută cele mai bune soluții pentru tine.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Sigur, sunt multe schimbări pe care să le faci în viața ta, dar tu știi cel mai bine care sunt acestea și care sunt părțile din viață pe care vrei să le schimbi. De asemenea, poți să îți reamenajezi locuința, să renunți la obiectele de mobilier care nu îți plac și să le înlocuiești cu unele noi, ori să renunți la cele care nu îți mai sunt de folos, ca să câștigi mai mult spațiu. Pe de altă parte, dacă stai cu chirie, poți să îți cauți altă casă și un cartier cu mai multe facilități, precum spații verzi, cafenele și ce îți mai dorești tu.

Sursă foto: YuryKara /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri