17 Martie 2022 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Aplicația pune la un loc tot ce au nevoie cei interesați de vin: de la cramele din România afișate pe harta în funcție de regiuni, la unități de cazare de la crame sau din apropierea acestora, la restaurante cu liste generoase de vin situate pe întreg teritoriul României, la wine bar-uri, wine shop-uri, precum și organizatori de evenimente cu vin

Autor: Carmina Nițescu

Primăvara vine cu vești bune pentru iubitorii de vin și călătorii: am lansat Winesday App , aplicația mobilă dedicată iubitorilor de vin și călătorii. Aceasta poate fi descărcată gratuit atât din AppStore, cât și din Google Play.

Aplicația pune la un loc tot ce au nevoie cei interesați de vin: de la cramele din România afișate pe harta în funcție de regiuni, la unități de cazare de la crame sau din apropierea acestora, la restaurante cu liste generoase de vin situate pe întreg teritoriul României, la wine bar-uri, wine shop-uri, precum și organizatori de evenimente cu vin (degustări de vin, vizite la crame, târguri de vin, cursuri despre vin).

Cei care iubesc vinul precum și cei care acum îl descoperă au astfel un nou instrument la îndemână pentru descoperirea vinului. Practic, cei care descarcă acum aplicația Winesday App pot descoperi crame noi, pot alege o vizită sau o degustare de vin la o cramă fie direct de la cramă, fie prin intermediul organizatorilor de evenimente, pot alege un restaurant sau un wine bar la care să meargă pentru o masă specială cu vin sau o întâlnire cu prietenii, pot alege vin pentru acasă de la wine shop-uri, sau pot să își facă planuri de participare la târguri de vin sau chiar să învețe lucruri noi la cursuri de vin.

În aplicație au fost deja încărcate 100 de companii (crame, unități de cazare ale cramelor sau din apropierea acestora, restaurante, wine bar-uri, wine shop-uri, organizatori de evenimente cu vin) iar în perioada următoare numărul acestora va crește.

Pe lângă prezența acestor companii, aplicația include mai multe secțiuni prin care cei care o descoperă, au ocazia să învețe despre vin - cum este secțiunea "Despre vinuri" în care vei descoperi lucruri interesante despre vin în general, să citească articole dedicate dinului - în secțiunea "Wine Tales", dar și să găsească informații despre "Abonamente de vin" disponibile în România sau să descopere cramele dintr-o anumită regiune, cum este secțiunea "Crame din Dealu Mare". Toate aceste noutăți sunt disponibile chiar pe home page, pe pagina de început a aplicației, însă vei descoperi mai multe și în secțiunea "Descoperă" (vezi butonul cu acest nume din meniul din partea de jos a ecranului).

Aplicația este disponibilă în limba română și în limba engleză.

Odată cu lansarea acestei aplicații mi-am dorit să aduc într-un singur loc tot ce este de interes pentru cei care iubesc vinul. Venind din zona de turism, mi-am dorit să încurajez legătura vinului cu călătoriile la crame, experiențele de gastronomie și vin, precum și educația legată de vin. Astfel, dacă iubești vinul sau abia acum descoperi lumea această aromată te încurajez să fie curioasă, să înveți despre vin, să încerci vinul acasă, la restaurant, la un wine bar, alături de prieteni, dar să și mergi la crame să afli cum se face vinul, să descoperi vinuri noi din soiuri de struguri autohtone sau internaționale și să înveți astfel ce îți place ție. Vinul este despre experiența gustului iar gustul fiecăruia este diferit!

Mai multe detalii despre aplicație găsești aici și aici . Aplicația Winesday App a fost dezvoltată împreună cu Eventya, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de aplicații mobile din România.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri