Viața se întâmplă atunci când ești preocupat să îți faci planuri pentru ceea ce ai vrea să se întâmple

18 Februarie 2022 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Planuri peste planuri, task-uri de bifat, responsabilități enorme de pus pe umeri...toate acestea se întâmplă atunci când alergăm după o viață mai bună. Cu toții ne dorim un trai calitativ, însă este important să SIMȚIM cu adevărat viața pe care o trăim.

Într-o fugă continuă, oamenii uită să mai trăiască. Fugim după bani, după vacanțe, după persoane care credem că ne vor salva din propria nesiguranță. Fugim de neplăceri, de durere, nu ne lăsăm să simțim suferința și căutăm alinare în diverse activități, care se pot dovedi a fi distructive, alegem oameni nepotriviți și ajungem în relații din care nu mai știm cum să ieșim.

Planuri peste planuri, task-uri de bifat, responsabilități enorme de pus pe umeri...toate acestea se întâmplă atunci când alergăm după o viață mai bună. Cu toții ne dorim un trai calitativ, însă este important să SIMȚIM cu adevărat viața pe care o trăim.

Practicarea recunoștinței este o alegere excelentă și aprecierea lucrurilor mici din jurul tău este un pas important pentru a trăi viața, nu a fugi prin ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 semne clare că Ego-ul îți sabotează echilibrul Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele! Săptămâna Generozității se întâmplă anul acesta pe 22-29 noiembrie. Toți românii sunt încurajați să facă o faptă bună.

Bucură-te de o floare, de râsul sincer al unui copil, de un apus frumos, de liniștea unei nopți petrecute în tihnă. Ai crede că sunt lucruri obișnuite, însă nu toată lumea are șansa să le audă/vadă/simtă.

Fii fericit pur și simplu pentru prezent! Viitorul ți-l construiești astăzi, prin gândurile pozitive și prin conștientizarea fiecărei clipe.

Nu încerca să fii pe placul tuturor, nici nu trebuie. Iubește ceea ce te face fericit și ascultă-ți mai mult sufletul. Tot ceea ce ai nevoie pentru A FI este deja în tine. Mănâncă sănătos, fii conștient de fiecare înghițitură de apă pe care o bei, aerisește-ți casa și ocupă-te de pasiunile tale. Fii mulțumit tu cu tine, respectă-ți nevoile și vei începe să TRĂIEȘTI, nu doar să supraviețuiești.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri