17 Februarie 2022 publicat în Lifestyle 54 share-uri

După ce lacrimile se usucă, după ce reproșurile nu își mai au rostul, după ce întrebările la care așteptai răspuns s-au risipit o dată cu timpul, rămâne un gol în suflet. Acel gol este atât de pregnant încât nu știi ce poți face cu el.

Există momente în viață care te zdruncină atât de tare și care îți șterg din minte, dar mai ales din suflet, tot ceea ce cunoșteai până atunci. Poate că trădarea, dezamăgirea, pierderea pot declanșa în oameni atât de multe lucruri pe care nici ei înșiși nu știau că există.

Durerea devine atât de mare încât cuvintele sunt de prisos, iar cădea este atât de bruscă încât te simți golit de tot și de toate.

După ce lacrimile se usucă, după ce reproșurile nu își mai au rostul, după ce întrebările la care așteptai răspuns s-au risipit o dată cu timpul, rămâne un gol în suflet. Acel gol este atât de pregnant încât nu știi ce poți face cu el.

Golul creat în urma unei mari dezamăgiri se simte atât de greu, atât de apăsător, atât de...legat de tine. Deși durerea se diminuează, golul din suflet rămâne. Atunci, întrebarea este, ce poți să faci după ce unii oameni te-au lăsat atât de...gol?! Lipsit de tot ceea ce promiteau, de tot ceea ce spuneau, de tot ceea ce nici nu realizau că făceau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Cumva, viața merge înainte, iar în fiecare zi primești o noua șansă pentru a te descoperi mai mult, pentru acceptare, pentru regăsire. Viața nu se sfârșește de la o inimă frântă, atâta timp cât lecțiile sunt învățate la timpul lor.

Golul din suflet se umple cu iubire. Iar prima iubire pe care trebuie să și-o însușești este iubirea de sine, necondiționată și nelimitată. Bucură-te pentru tine, pentru experiențe, pentru drumul pe care ești acum. Bucură-te pentru încercările dificile, pentru oamenii greșiți care te fac să îți dai seama ce comportamente nu vrei să ai în jurul tău.

Bucură-te pentru viața, iar viața îți va trimite înapoi toată iubirea de care ai nevoie!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri