4 Februarie 2022 publicat în Lifestyle 120 share-uri

Așa că, draga mea, ai grijă la ce poveri îți mai pui astăzi pe tine! Universul are grijă de fiecare energie în parte, de aceea privește cu seninătate spre viață, iar viața îți va zâmbi înapoi.

Stresul este cunoscut ca fiind dușmanul de temut al secolului 21, însă lucrurile ce odată erau simple, devin mult prea ușor factori de tensiune în relațiile interumane.

Pentru ce alergăm? Pe cine vrem să prindem? Suntem mai fericiți la final de lună, cu banii în cont și sufletul obosit? Care mai este esența vieții pentru tine?

Propun să luăm o pauză, să ridicăm capul din telefon și să privim spre cer. Nu acolo se duc toate dorințele noastre, iar de acolo primim minunile pentru care ne rugăm?!

Viața e mai mult decât câteva momente în care încerci să fii primul. Viața e mai mult decât o întrecere orgolioasă între bogățiile pe care le posedă unul și altul. Viața nu se planifică, viața se trăiește.

Așa că, draga mea, ai grijă la ce poveri îți mai pui astăzi pe tine! Universul are grijă de fiecare energie în parte, de aceea privește cu seninătate spre viață, iar viața îți va zâmbi înapoi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Împacă-te cu oamenii cu care te-ai certat, creează lucruri frumoase care pot să rămână după tine, nutrește sentimente frumoase pentru tot ceea ce te înconjoară și nu îți pierde speranța! Nu te agăța din nimic din ceea ce este trecător și pleacă de lângă oamenii care te fac să te simți mic și neînsemnat.

Sursă foto: Pixabey

Ai încredere în călătoria ta, pentru că și Divinitatea a crezut în tine atunci când te-a creat!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri