3 Februarie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Dr. Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut principal și terapeut relațional cu o formare internațională, este invitata lui Mihai Morar în cel mai nou episod al podcastului „Fain&Simplu”. 

Cei doi, împreună, au încercat în această nouă ediție, să răspundă simplu și pe înțelesul tuturor, la toate întrebările pe care un individ preocupat să-și înțeleagă rostul în lume, și le pune.

„Fără exagerare, podcastul @fainsisimplu lansat acum este unul dintre primele 5 cele mai valoroase episoade de până acum. Pentru că în conversația cu Dr. Raluca Anton, psihoterapeut, încerc să vă ajut să răspundeți la una dintre cele mai valoroase întrebări ale vieții: CINE SUNT EU, CARE E POVESTEA MEA❓ “Povestea mea” e mai mult decât “Eu”. În “Eu”-l tău nu trăiești doar tu, trăiește și familia ta. Până la a patra generație, se spune. Pe scurt, MOȘTENIREA TRANSGENERAȚIONALĂ. Iar asta îți influențează viața mai mult decât conștientizezi.”, explică Mihai Morar.

10 ÎNTREBĂRI la care poți găsi răspunsul, dacă asculți podcastul cu Raluca Anton:

1. Repetăm “povestea” strămoșilor noștri? Cum o putem schimba?
2. “Durerile”, inclusiv cele fizice, sunt transmise de la o generație la alta?
3. De ce ne îndrăgostim de “aceeași persoană?”
4. De ce trebuie să suferim pentru traumele strămoșilor?
5. Ce moștenire grea le putem lăsa copiilor noștri?
6. De ce unii oamenii nu pot trăi decât “în scandal”?
7. Cum putem vorbi cu strămoșii noștri? Ce le spunem?
8. Cum să scapi de anxietatea moștenită?
9. Cum să nu repetăm greșelile părinților?
10. Cum să te vindeci cu o “poză din copilărie”?

„Împart cu voi, cu toată bucuria, această conversație care face bine, cu unul dintre cei mai blânzi oameni pe care îi cunosc. E suficient să dai play acestui podcast, pe Youtube, Spotify sau Apple Podcasts, și îți vei dori să o asculți pe Raluca ore în șir. Îi mulțumesc mult că pot să ofer gratuit informație și emoție comunității #fainsisimplu.”, conchide moderatorul podcastului „Fain&Simplu”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri