Maria Buză vine cu vești bune din lumea teatrului. Binecunoscuta actriță a povestit în cadrul emisiunii „Între Prieteni”, cu Dana Istrate, de la Metropola TV, despre cea mai nouă piesă de teatru în care joacă, intitulată "Și cu pisica ce-ați făcut?".

Întrebarea lansată de 6 actori celebri într-o comedie savuroasă este titlul piesei de teatru pusă în scenă după textul și regia Liei Bugnar. “Și cu pisica ce-ați făcut?” se derulează ȋntr-o manieră un pic atipică, care cucerește publicul și provoacă actorii.

Când poate fi urmărită piesa de teatru, îți spune Maria Buză în video de mai jos:

Maria Buză a absolvit Academia de teatru și Film la clasa profesorului Gelu Colcea și este cunoscută publicului și datorită răscolitoarelor preluări din repertoriul Mariei Tănase, grupate pe albumul “Fluturi galbeni”, dar și a colaborării cu grupul umoristiv Vouă.

Maria Buză a dat examen la ATF la ȋndemnul prietenei ei, Lia Bugnar, care era deja studentă la momentul respectiv. Iar prietenia lor a dăinuit peste timp și, iată, le aduce ȋmpreună ȋn comedia de mare succes “Și cu pisica ce-ați făcut?”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri