14 Ianuarie 2022 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Începutul de an aduce cu sine o mulțime de supoziții despre tendințele în materie de fashion, accesorii și evenimentele. Nici nunțile nu sunt scutite de aceste previziuni, iar azi îți vom vorbi despre cele pentru 2022.

Fiecare nuntă este unică în felul său pentru că și voi sunteți unici, însă există câteva obiceiuri pe care cu siguranță le veți adopta, fie pentru că vă definesc, fie pentru că vremurile vă impun asta.

Ultimii doi ani ne-au făcut să regândim evenimentele de la zero și să apelăm la idei care până atunci ni se păreau departe sau nici nu le luam în calcul.

Anul acesta vine cu tendințe care se continuă din anii trecuți și cu aceeași impredictibilitate după care ne ghidăm de doi ani deja.

Tendințe pentru nunțile din 2022

Chiar dacă unele detalii le-ați stabilit deja, nu strică niciodată să vedeți ce se poartă și poate vă veți inspira din aceste tendințe.

1. Pune accent pe entertainment

Orice pereche de miri își dorește ca fiecare invitat să rămână cu amintiri frumoase de la nunta lor, iar acestea se fac de obicei pe ringul de dans. Tocmai de aceea este important să alegi solisti de nunta care să îi țină în priză atunci când e de dansat și să apară în poze sau pe video doar cu zâmbetul pe buze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

2. Rochia de mireasă

Știm că ai deja un moodboard despre cum să arate rochia de mireasă și parcă deja o simți pe tine. Înainte de toate însă trebuie să te gândești la cum dorești să te simți în ziua nunții și ce caracteristici să aibă aceasta. Tot mai la modă sunt rochiile 2 în 1, care se pot transforma, sau în salopetă, sau din una lungă într-una scurtă.

Ce îți recomandăm este să vorbești cu un consultant de stil, să îi spui ce îți place și cum ți-ai dori să arate, iar acesta te va ajuta să o alegi pe cea care să te reprezinte cel mai bine.

3. Nunta restrânsă

Pentru unii acest tip de nuntă este cel ideal, pe când alții trebuie să facă niște compromisuri pentru a invita puțină lume la nuntă.

În oricare caz te-ai afla, cel puțin pentru cununie, poți să alegi să inviți mai puțină lume și astfel poți să îi împarți mai ușor pe cei pe care îi dorești alături în aceste momente importante din viața voastră.

Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

4. Nunta în aer liber

Pandemia ne-a obligat să mutăm multe evenimente în aer liber, iar nunțile nu au fost excepții. Mirii anului trecut au trebuit să se reorienteze spre grădini, curți, corturi sau plaje pentru a putea avea cât mai multă lume aproape.

Acest trend se va continua și în 2022 și probabil mulți ani de acum încolo.

5. Bufet suedez în loc de servire la masă

Având în vedere că nunțile au devenit din ce în ce mai lejere din atât de multe puncte de vedere, și mâncarea și servirea acesteia s-a transformat: acum se poartă mesele tip bufet suedez, în care fiecare se servește singur cu ce și mai ales cât dorește. Această abordare este și pe placul celor care acordă o mare atenție mediului pentru că este o metodă excelentă de a împiedica food waste-ul, deoarece mâncarea rămasă intactă poate fi donată celor care au nevoie de ea.

Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină

Acestea sunt cinci trenduri care vor domina în materie de nunți și în 2022 și de care îți recomandăm să ții seama, pentru că te vor putea scoate din multe buclucuri atunci când vine vorba de organizare și schimbat planuri în ultimul moment.

Ne dorim ca nunta voastră să iasă mai ceva decât în vise și în planuri, așa că așteptăm comentariile voastre despre ce plănuiți, să îi inspirați și pe alții în pregătirea celei mai importante zile din viața de cuplu.

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri