30 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 29 share-uri

Ce ar fi fost anul 2021 fără reușitele femeilor, nu? Iată că acum, la final de an, se pot aduna succesele femeilor care au scris istorie în 2021 și pot fi sursă de inspirație și pentru alte reprezentate ale sexului frumos.

Toată lumea este de acord cu celebrul vers al lui James Brown: "Este o lume a bărbaților, dar ar fi lipsită de sens fără o femeie sau o fată". Așadar, la final de an, vă prezint femeile care au scris istorie în anul 2021, conform dailyculture.ro

Prima dintre femeile anului 2021 este Beyonce. Artista, recunoscută ca fiind o regină eternă a muzicii, a câștigat în acest an cel de-al 28-lea premiu Grammy. În ediția acestui an, Beyonce a plecat acasă cu premiul obținut la categoria R&B, pentrucel mai bun videoclip (Brown Skin Girl), dar și pentru colaborarea de succes cu Megan Thee Stallion.

Beyonce a fost extrem de emoționată atunci când a primit premiile și a declarat că nu îi vine să creadă ce se întâmplă: "Am lucrat toată viața mea, de la 9 ani, și nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

A doua femeie de pe listă este Kamala Harris, care a devenit în acest an al 49-lea vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii. De asemenea, ea este prima femeie din istorie care exercită atribuțiile funcției de președinte. Mama ei este imigrată din India, iar tatăl are origini jamaicane. Jamela Harris a absolvit Facultatea de Drept din California și la 57 de ani este prima femeie afro-americană care a candidat pentru postul de vice-președinte al Americii.

Pe locul trei se află Chloe Zhao și Emerald Fennel care au fost nominalizate împreună, pentru prima dată în istoria premiilor Oscar, la categoria "cel mai bun regizor". 2021 a fost primul an în care două femei au concurat pentru cea mai importantă distincție de la Oscar.

Taylor Swift este una dintre reprezentantele sexului feminin care are un succes neamaipomeit în fiecare an. Ea a mai câștigat și anul acesta încă un Grammy pentru albumul său, "Folklore".

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Wally Funk, în vârstă de 82 de ani, astronaut și aviator de meserie, a devenit prima femeie vârstică care a zburat în spațiu. Jeff Bezos a rugat-o pe Wally Funk să îi acorde onoarea de a zbura cu el în spațiu, alături de fratele și fiul său.

Avril Haines, în vârstă de 52 de ani este prima femeie care a devenit director al CIA, asta după ce anterior a ocupat postul de consilier în probleme de securitate națională al Statelor Unite ale Americii.

Iar în cele din urmă, lista se încheie cu actrița Viola Davis care a devenit cea mai nominalizată reprezentată a sexului frumos la premiile Oscar. Ea este cunoscută pentru rolul menajerei Aibileen Clark din "Culoarea sentimentelor".

A post shared by DailyE (@dailyculture.ro)


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri