30 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 14 share-uri

Feli a vorbit despre ce înseamnă pentru ea "familia perfectă" și cum face față provocărilor din căsnicie. Artista recunoaște că de multe ori îi vine să plece de lângă partenerul de viață, însă ceva o oprește și o face să continue povestea frumoasă de dragoste pe care i-a scos-o Universul în cale.
 

Feli Donose și-a ținut viața sentimentală ascunsă de ochii lumii, însă acum artista a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește căsnicia sa.

Îndrăgita cântăreață a recunoscut că are multe momente în care îi vine să se despartă de omul iubit din cauza frustrărilor, dar și a orgoliului, însă își amintește imediat cât de frumoasă este viața în trei și că pentru o căsnicie este nevoie de muncă, nu doar de fluturași în stomac.

Mai mult, Feli a dărâmat mit-ul "familiei perfecte" și i-a sfătuit pe internauți să nu se încreadă în pozele de pe Instagram, cu familii care zâmbesc cu gura până la urechi.

"Cand netu’ vine si picteaza familiile celebre in familii fara suparari, eu vin sa va spun ca netu’ minte.
Mintim pentru ca ne place ca lumea sa stie ca suntem cei mai fericiti. De cele mai multe ori, poate suntem fericiti un pic mai mult de jumatate dintre noi. Si asta in perioade si perioade.

Totusi cand nu e furtuna in familii, probleme mici sau probleme mari, exista o liniste si o siguranta, si cumva, o recunostinta deseori tacuta care spune: “Uite. Pentru momentele astea autentice, simple si pure, merita sa ii dau un sut in fund mandriei mele si sa lucrez cum si cat pot ca familia mea sa creasca frumos si sanatos.” a scris artista pe social media.

Mai mult, Feli a vorbit și despre provocarea de a sta alături la bine, dar mai ales la greu lângă partenerul de viață. Ea a mărturisit că orgoliul este cel mai mare dușman al unei căsnici, însă momentele de conștientizare o fac să își dea seama că este o femeie norocoasă.

"E o provocare sa tii o familie “adunata”. Sa nu se destrame din orgolii, sa nu se destrame din “Am adunat tot timpu’ frustrari pana mi-am distrus jumatatea. Pana cand si ea m-a distrus.”

Dincolo de munca asta pana la urma FIREASCA, exista SOARELE. Exista zambetul ala care spune “ Io il iubesc pe omu’ asta.” Asta desigur daca iubirea mai exista.
Exista momentele alea de constientizare in care totul devine limpede. In care, inca odata, iti aduci aminte de ce v-a adus Dumnezeu impreuna.

Daca in calatoria asta apare si un copilas sau mai multi, inseamna ca esti pregatit sa CRESTI! ❤️

Stiti de cate ori am deschis ochii si i-am inchis imediat inapoi din orgolii?

Cred ca nervii mei de mii de ori au spus “ Pa, Catalin.” Pentru ca sunt proasta la nervi si impulsiva.
Dar la sfarsitul zilei, omu’ asta vrea familie cu o complicata ca mine. Si eu vreau copii cu un barbat ca el. Care e oglinda mea. Care imi arata si ce-i de bine, si ce-i de rau in ceea ce sunt eu ca om pe Pamantu’ asta.

Si ma uit in stangacia noastra de parinti pt prima oara, cum o adora pe fetita noastra. Si ma uit si la mine. Daca nu ar fi modestia asta extrema chiar as indrazni sa spun despre mine ca sunt cea mai buna mama pentru Nora Luna si fratiorii si surorile ei. Asta daca ingerasi ne mai aleg in rol de parinti.

Am ales sa postez azi poze cu familia mea perfect imperfecta. Sa am un reminder vizual aici pe Instagram care sa imi dea doua palme atunci cand iar o iau pe campii si ma cred buricu’ Pamantului. Te iubesc, familia mea." a mai scris artista pe contul ei de Instagram.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri