30 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 16 share-uri

Delia și soțul ei au o avere impresionantă, iar cei doi fac o echipă excelentă atât în viața de zi cu zi, cât și în afaceri. Cei doi au un apartament de lux și o cifră de afaceri mult peste medie.

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar energia sa bună captivează pe toată lumea din jurul ei. Cântăreața are și motive de fericire, asta pentru că banii pe care îi are în cont îi aduc, într-o mare măsură, fericirea.

Răzvan Munteanu și Delia sunt un cuplu solid și fac pereche atât în viața de zi cu zi, cât și în lumea afacerilor. Soțul Deliei se ocupă de toate proiectele artistei și este menagerul soției sale. Cum Delia participă la numeroase emisiuni, cei doi ar putea să trăiască numai cu salariul pe care vedeta îl încasează de la trustul Intact.

Sursă foto: Facebook

Însă, se pare că în 2020 firma la care Delia este acționară a ajuns să aibă cifra de afaceri 9 milioane de lei, din care 4 milioane profit.

Nici soțul Deliei nu se lasă mai prejos, asta pentru că Răzvan Munteanu deține nu mai puțin de 6 cluburi în Centrul Vechi, localuri care îi întregesc considerabil veniturile familiei.

Delia și soțul ei, trai de lux deasupra Bucureștiului

Delia și Răzvan Munteanu și-au achiziționat un penthouse care a costat 3.000.000 de euro. Căminul celor doi are o suprafață de 575 metri pătrați și se află la etajele 19 și 20 ale unui complex rezidențial din partea de nord a Bucureștiului. Se pare că doar înălțimea livingului în care Delia se relaxează are 6 metri.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri