19 Noiembrie – cea mai lungă Eclipsă de Lună a secolului va fi memorabilă! Cum se schimbă regulile jocului și se învârte roata karmică în perioada următoare

15 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 797 share-uri

Cea mai lungă eclipsă parțială de lună din următorii 79 de ani și cea mai lungă eclipsă de lună a secolului 21 este la un pas distanță de noi (19 noiembrie 2021) și se vrea a fi unul dintre cele mai remarcabile evenimente astrologice din trecutul și viitorul apropiat. Pregătiți-vă spiritual, karmic și emoțional pentru schimbări și răsturnări karmice de situații, evenimentul care schimbă regulile jocului în astrologie în perioada următoare este aproape aici.   

“O eclipsă parțială este pe punctul de a se întâmpla, având loc în noaptea dinspre 18 spre 19 când Luna alunecă în umbra Pământului pentru câteva ore”, spune NASA (the National Aeronautics and Space Administration), experții estimând că va dura aproximativ 3 ore 28 de minute și 23 de secunde. Va fi cea mai lungă eclipsă de lună care va avea loc în perioada 2001-2100, un record impresionant și pentru care eclipsa de lună de pe 19 noiembrie 2021 merită toată atenția noastră. Nicio alta nu o va egala în durată chiar dacă în următoarele 8 decenii vor fi suficiente fenomene lunare (aproximativ 179), iar Pământul se poate lăuda în secolul 21 cu nici mai mult, nici mai puțin de 228 eclipse de lună.

Eveniment astrologic remarcabil pe 19 noiembrie 2021: Cea mai lungă eclipsă de lună din următorii 79 de ani și cea mai lungă eclipsă de lună a secolului 21

Prin urmare, eclipsa de lună de pe 19 noiembrie va fi cea de-a doua și ultima eclipsă de lună a lui 2021, o eclipsă parțială de lună ce-i drept care, deși nu este o eclipsă totală, se poate lăuda ca fiind cea mai lungă eclipsă de lună a secolului și un fenomen spectaculos care îi va încânta pe admiratorii fenomenelor astrale. O eclipsă de lună, sunt de părere experții NASA, poate avea loc de maxim 3 ori pe an, prin urmare ne putem considera cu adevărat norocoși să avem un astfel de eveniment astral splendid în penultima lună a anului 2021. Este cea mai lungă eclipsă de lună din următorii 79 de ani, deci da, un eveniment notabil!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

O eclipsă de lună totală are loc atunci când Soarele, Luna și Pământul se aliniază în linie dreapta, iar Pământul se află între Soare și Lună ( Luna în umbra Pământului). Pe de altă parte, o eclipsă de lună parțială are loc când Pământul se mișcă între Soare și Lună, însă nu se află aliniate tocmai în linie dreaptă. Poate că nu este o eclipsă de lună totală, însă eclipsa de lună de pe 19 noiembrie 2021 se anunță a fi remarcabilă, aproximativ 97% din Luna fiind acoperită de umbra Pământului în punctul sau culminant și apărând ca având culoarea roșie-maronie. De aceea, în popor, i se mai spune uneori și “luna sângerie”.

Foto: de la Andramin /Shutterstock
Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Eclipsa parțială de lună de pe 19 noiembrie va putea fi admirată în totalitate și va fi complet vizibilă în Asia, Australia, America de Nord și America de Sud, în regiunea Oceanului Pacific și a Oceanului Atlantic, în anumite părți din Alaska și Hawaii, în Africa de vest. Pe de altă parte, în zone precum Europa de nord și de nord-vest, dar și în nord-estul extrem al Europei eclipsa va fi parțial vizibilă. În România, din păcate, eclipsa de lună nu va fi vizibilă, dar acest lucru nu înseamnă că nu îi vom resimți efectele din punct de vedere psiho-astrologic, dar și pe linie karmică și de destin. Eclipsa de lună de pe 19 noiembrie va fi resimțită la scară largă. În astrologie, eclipsa de lună de pe 19 noiembrie este o lună plină în Taur, ce va avea loc la ora 11:00, ora României. Vă invităm mai jos să descoperiți și câteva dintre conotațiile astrologice ale eclipsei de lună de pe 19 noiembrie.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

19 noiembrie 2021 - eclipsă parțială și lună plină în Taur – se schimbă regulile jocului în perioada următoare!

Eclipsa de lună și luna plină de pe 19 noiembrie au loc la 27 de grade în semnul Taurului, pe axa Taur- Scorpion care este asociată frecvent sentimentului de stabilitate/instabilitate și intimitate. Este un eveniment cât se poate de special și pentru astrologie căci ne impactează nu doar în lunile care urmează, ci poate chiar și în anul următor. Din 2014, nu am mai avut parte de o eclipsă de lună în Taur. De asemenea, această eclipsă de lună în Taur reprezintă punctul de debut pentru o serie de eclipse și un nou ciclu astral care vor avea loc în perioada următoare (2022), multe căzând pe axa Taur-Scorpion, adică în cele două semne opuse ale zodiacului.

În următorii 2 ani, toate eclipsele vor avea loc în aceste 2 semne (Taur și Scorpion)”, spune astrologul Narayana Montufar pentru publicația www.myimperfectlife.com . “Eclipsele sunt uneltele pe care universul le folosește pentru a aduce schimbare așa că, într-un fel, această eclipsă este o fereastră înspre viitor: orice se întâmplă acum poate stabilit tonul pentru 2022 și jumătate din 2023.”

Foto: De la emkaplin /Shutterstock

Energia la nivel planetar este în creștere, iar o astfel de eclipsă precum cea de pe 19 noiembrie poate fi considerate un adevărat portal al transformării sau al trezirii interioare. Are un potențial enorm de a atrage înspre noi, în existențele noastre prezente, acele evenimente hărăzite sau menite să se întâmple pentru a ne ridica gradul de conștientizare, pentru a ne înlesni evoluția și a ne conduce la o înălțare spirituală și trăirea propriului destin. Se poate foarte bine ca anumite evenimente din viețile noastre în perioada următoare să ne ia pe sus, să se precipite sau chiar să ne tulbure. Indiferent de modul lor de desfășurare, lent sau brusc, este important să înțelegem și să știm ce vrem în perioada următoare, rămânând conectați la noi înșine, la ceea ce ne spune inima (sau vocea intuiției) că e bine și adevărat pentru noi.

Eclipsele de lună, cum este și cazul celei de față, au o energie ușor haotică, și pot deopotrivă converge către evenimente pozitive sau evenimente negative, roata destinului învârtindu-se în funcție de destinul individual. Da, eclipsele sunt evenimente puternice, însă nu este cazul să ne speriem de ele. De cele mai multe ori, acestea pun rotițele universului în mișcare pentru noi (chiar dacă noi, la un nivel inconștient încă opunem rezistență schimbării), ne ajută să ne eliberăm de medii toxice, de persoane care nu ne fac bine, ne determină să ne eliberăm de joburi, situații, emoții care ne sufocă și să mergem pe mâna încrederii și a universului.

De aceea, unele schimbări care se înființează în perioada următoare pot fi de bun augur pentru unii, terifiante pentru alții. Pentru unii se încheie o etapă, pentru alții se deschid altele etape, noi uși și posibilități. Unii sunt nevoiți să renunțe la jobul lor sau să îl piardă, în timp ce pentru alții sunt prognozate promovări și măriri de salariu neașteptate. Unii își regăsesc locul, alții se simt rătăciți de tot. Capul sus tuturor, dragilor. Oricât de ciudat ar părea sau chiar dificil uneori, ceea ce ni se întâmplă ne aduce un pic mai aproape de destinul nostru.

Luna plină se aliniază cu steaua Algol, una dintre cele mai distructive și nefaste stele de pe bolta cerească

Foto: De la Jazziel /Shutterstock

Ce mai trebuie să menționăm legat de Eclipsa de lună și luna plină în Taur de pe 19 noiembrie este conjucția și aliniarea cu steaua Algol, din nefericire, printre cele mai distructive, brutale și nefaste stele fixe, asociată în mod frecvent nenorocului, bolilor, suferințelor și violenței. Fiți precauți, înțelepți și răbdători în perioada imediat următoare și stați deoparte de pericole, incidente, accidente, gânduri extremiste sau conflicte nejustificate. Putem folosi însă acest aspect într-un mod pozitiv întărindu-ne credința, fiind onești față de noi înșine și față de ceilalți și conectandu-ne mai mult, și la un nivel concret și al acțiunii, cu scopul viețîi noastre. În fapt, suntem somați să îi conferim PUTERE sensului și menirii noastre în viață, să ne vindecăm traumele din trecut, să ne depășim fricile, să ne transcendem limitele. În plus, trigonul efectuat de planetă Pluto cu această luna plină favorizează evoluția sufletului și transformarea pozitivă.

Foto: De la Morphart Creation /Shutterstock

Iată câteva întrebări pe care trebuie să le ai în vedere în lunile următoare și chiar în 2022 și asupra cărora să revii, oferindu-ți un răspuns sincer, ori de câte ori te vei simți copleșit sau fără o busolă clară în viață:

  1. Care sunt acele situații din viața ta care au tendința de a se repeta în mod ciclic sau karmic?
  2. Cine contează pentru tine cel mai mult în viața ta?
  3. Care sunt acele dorințe și lucruri pe care ți le dorești foarte tare, dar care încă nu s-au îndeplinit? Dincolo de dorința investită în ele, le-ai oferit și un țel concret?
  4. Care sunt punctele tale vulnerabile emoțional, care sunt acele dezamăgiri sau răni, fie ele și din trecut, a căror amintire încă îți provoacă dureri? Cum să le vindeci și să închizi ciclul suferinței?

Foto fr si main: De la Darkfoxelixir /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri