15 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Pe Delia Matache o știm cu toții ca fiind pasionată de mișcare, având amenajată propria sala de sport chiar acasă. De curând, Delia a decis să renunțe și la mașină, alegând să facă și mai mult sport, pedalând pe noua sa bicicletă. Aflați cât a costat bicicleta aleasă de artistă și cât de mulțumită este de alegerea făcută!

Delia Matache renunta la mașină: și-a luat bicicletă

Cu toții ne îndreptăm spre un stil de viață cât mai sănătos, care să fie în armonie cu dezvoltarea noastră și a mediul, iar un trai sustenabil este ținta viitorul apropiat.

Delia Matache face deja un pas în față, renunțând la mașină pentru a pedala pe noua sa bicicletă. Nu doar că nu poluează mediul, ci a găsit încă o modalitate de a face mișcare într-un mod cât se poate de sănătos.

Delia iubește sportul, face zilnic exerciții și iese la alergat în parc. Obișnuiește să nu se uite la bani atunci când face o achiziție, uneori uimind prin alegerile sale scumpe.

Contrar așteptărilor multora, de data aceasta cântăreața nu a scos din buzunar o sumă prea mare pentru noua achiziție. Bicicleta Deliei a costat o sumă modică de 1500 de lei, potrivit wowbiz.ro

Delia este cunoscută ca una dintre cele mai iubite și rebele cântărețe din țara noastră, având și rolul de jurat la două emisiuni: X Factor și iUmor. Născută pe 07.02.1982, în București, Delia este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu. A absolvit Liceul de Muzică 'Dinu Lipatti' și apoi a urmat Conservatorul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri