Jocul celor 9 semne: Alege o Pană Neagră și află ce mesaj are pentru tine îngerul tău păzitor în momentele tale cruciale

22 Octombrie 2021 publicat în Lifestyle 2092 share-uri

Testul de astăzi este pentru tine, dacă te afli într-un astfel de moment al vieții tale, mai greu, mai încercat sau mai tulbure, sau pur și simplu dacă simți că ai nevoie de un ajutor divin. Penele albe sunt considerate a fi semne ale prezenței îngerilor, dar cele negre au o simbolistică aparte și un mesaj și mai puternic, fiind mai rare.

Se spune că, atunci dacă întâlnești în drumul tău o pană (sau mai multe) într-un moment mai greu al vieții tale, atunci când ești încărcat de gânduri și ți-ai dori să primești un semn din partea universului pentru a-ți arăta că nu ești singur în încercările tale, l-ai și primit, îngerul tău păzitor este cu tine… El este acolo și îți călăuzește pașii și vrea să îți transmită un semn de iubire și de sprijin, amintindu-ți că totul va fi bine….

Testul de astăzi este de aceea pentru tine, dacă te afli într-un astfel de moment al vieții tale, mai greu, mai încercat sau mai tulbure, sau pur și simplu dacă simți că ai nevoie de un ajutor divin. Penele albe sunt considerate a fi semne ale prezenței îngerilor, dar cele negre au o simbolistică aparte și un mesaj și mai puternic, fiind mai rare. Te invităm de aceea să faci acest test-joc al destinului, alegând una din cele 9 pene negre din imagine fără să stai prea mult pe gânduri. Vei afla care este mesajul îngerului tău păzitor pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Alege o Pană Neagră și află ce mesaj are pentru tine îngerul tău păzitor în momentele tale cruciale

Foto fr si main: De la a Sk /Shutterstock

Descopera mesajele relevate de pana neagra aici

Pana 1 :

Nimic nu este ceea ce pare și nimic nu este permanent pe lumea aceasta. Ai încredere în univers că totul va fi bine și că soarele va străluci din nou pe strada ta. Nu te lăsa cuprins de ghearele deznădejdii și nici nu îi lasă pe alții să îți spună ei cine eșți. În adâncul inimii tale tu știi cine ești, trebuie doar să te conectezi mai mult cu Dumnezeu, să te eliberezi de sentimentele negative și să vezi marea iubire dinăuntrul tău. Ca să te descarci de îndoieli, neîncredere în sine, alege întotdeauna cu inima deschisă și încredere în univers.

Pana 2:

Înainte de a blama, a acuza sau a-ți încărca inima cu sentimente copleșitoare, amintește-ți că tu și fiecare din noi am fost la un moment dat copii inocenți, plini de bunătate și de speranță, care visau la o lume mai frumoasă. Ca să vindeci o situație, trebuie să vezi în fiecare persoană din jurul tău (da, chiar și în cei care îți fac rău), scânteia aceea de divinitate. Imediat ce vei schimba modul în care te raportezi la ceilalți, situația se va schimba și ea. A ierta nu înseamnă a uita, înseamnă a te elibera pe tine și a te vindeca, mergând mai departe cu viața ta.

Pana 3:

Atunci când te desconsideri, tu de fapt îl desconsideri pe Cel care te-a creat, nu ai suficientă încredere că atunci când ți s-au dat aceste încercări de viață, tu ai fost echipat și cu resursele necesare pentru a le face față. Șovăiala și lipsa curajului de a face lucruri noi, deși ți le-ai dori, vin uneori din prea puțină încredere în sine. Nu te mai compara cu ceilalți, fiecare dintre noi are propriul drum în viață și își duce propria cruce. POȚI să faci tot ceea ce îți dorești și este înspre binele tău cel mai înalt! Ai toate premisele și calitățile și cineva de sus te va ține întotdeauna între palmele sale.

Pana 4:

NU, trecutul nu îl mai poți schimba și trăirea în viitor nu îți face cu nimic mai bun prezentul. Lasă grijile și preocupările deoparte și concentrează-te pe momentul lui acum. Acum este despre natură, despre un om drag, despre o rugăciune pură, despre o muzică care te transportă în alte dimensiuni, despre un om care îți întinde o mână care te ajută să te ridici, despre o conexiune dincolo de nivelul nostru de înțelegere. Spune-ți ție însuți și ține minte: ajutorul este pe drum și ți se va revela în zilele următoare sub diverse forme. Speranța apare atunci când te aștepți mai puțin, dar secretul fericirii e să o aștepți mereu.

Pana 5:

Atunci când îți găsești pacea într-un moment cu adevărat tulbure, înseamnă că ai fost atins de o aripă divină, că ai acces la un nivel de conștientizare înalt și vezi dincolo de lucrurile care sunt la suprafață, până în metafizic. Puterea este în interiorul tău și vei regăsi pacea și liniștea cât mai curând. Eliberează-te de energiile pe care le preiei prea ușor de la ceilalți și onorează ceea ce ești tu în acest moment, ceea ce simți. Îmbrățișează-ți vulnerabilitățile și fricile, vorbește cu ține ca și cum ai vorbi cu un copil iubit fiindcă ești într-adevăr foarte iubit. Sensibilitatea ta este un dar, acela de a vedea adevăruri ascunse, care nu sunt percepute de oricine. Nu te lăsa să cazi în capcana superficialității doar de dragul de a arăta că ești la fel ca ceilalți, ești chiar mai mult și ești unic.

Pana 6:

Dacă ai o problemă în acest moment, traversezi o situație plină de stres și simți că nu mai poți, îngerul tău păzitor vrea să îți reamintească cât de puternic ești de fapt și că eșți înconjurat din plin de iubire și sprijin. Ți se face cunoscută puterea conexiunii și ai parte de ajutor chiar acum sau în curând, de la oameni la care te aștepți cel mai puțin, în modalități surprinzătoare și magice. Vei primi indicii prețioase legate de cum te poți debloca și merge mai departe. Relaxează-te. Ești protejat și în siguranță.

Pana 7:

Există un sens în ceea ce se întâmplă chiar dacă nu îl înțelegem întotdeauna. Există și un sens al vieții tale, iar menirea ta pe această lume este unică. Misiunea ta pe Pământ contează, iar chemarea ta te strigă. Onoreaz-o căci îți aduce bucurie adevărată și te hrănește energetic. Este vocea intuiției tale, învață să o asculți și concentrează-te pe acele lucruri care îți fac inima să cânte și spiritul să vibreze plin de recunoștință. Scopul tău este aceea de a aduce alinare, bucurie sau frumos în jurul tău așa că acționează în consecință.

Pana 8:

Evoluția noastră presupune uneori un drum mai întortocheat și anumite încercări căci altfel nu am mai evolua deloc. Încearcă să vezi binele în orice situație, să practici recunoștința în fiecare zi, să faci pace cu ține însuți, amintindu-ți că ai făcut întotdeauna tot ceea ce ai putut mai bine în momentul respectiv, cu toate premisele care ți-au fost date atunci. Îngerii îți transmit că este timpul să îmbrățișezi schimbarea și transformarea, să încerci experiențe și drumuri noi căci te pot conduce către oameni, locuri sau experiențe de care aparții cu adevărat.

Pana 9:

Inima ta s-a lăsat deoparte pe sine și se roagă mai ales pentru alții, o persoană iubita, poate un copil, soț sau un părinte. Îți dorești să îl ajuți, dar nu știi exact cum. Îngerul tău păzitor vrea să îți transmită că acea persoană este protejată și iubită, să nu îți mai faci griji căci totul va fi bine. Prin iubire adevărată, pașii voștri vor fi ghidați în direcția potrivită, înspre soluția cea mai bună, înspre vindecare, prosperitate sau oportunitatea potrivită. Regăsește-ți curajul, puterea și încrederea în adâncul inimii tale. Ceea ce pare complicat va deveni simplu.

Foto fr si main: De la a Sk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri