19 Iulie 2021 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Numeroase studii arată că distracția cu prietenii vă face mai fericiți decât vacanțele. Pentru că momentele petrecute cu cei dragi sunt foarte importante pentru starea noastră de bine.

Ceea ce contează este să râdem împreună, să ne distrăm: să dansăm, să ascultăm muzică, să ne eliberăm de grijile cotidiene, și, mai ales, să ne bucurăm unii de ceilalți. Iată câteva soluții simple pentru crearea unor momente minunate alături de prieteni.

Răsfăț „acvatic”

Când sunteți copleșiți de arșița verii, ce poate fi mai amuzant și mai răcoritor decât unele activități acvatice cu prietenii? Dacă unul dintre ei are o piscina, cu atât mai bine. Dacă nu, căutați locuri unde să mergeți cu barca, să înotați, să faceți face rafting, caiac sau schi nautic, opțiunile sunt nenumărate. Este destul să o alegeți pe cea care vă tentează cel mai mult. Și nu uitați de haine adecvate, veți intra cu siguranță „la apă.“

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

O zi la SPA

Nu este nevoie să cheltuiți sume imense de bani pentru a vă bucura împreună de o zi la SPA. Improvizați un salon de înfrumusețare, servind prietenilor ceaiuri, fructe proaspete și apă cu felii de castravete și lămâie. Vă puteți aplica măști faciale, puteți să vă faceți manichiura, dar, mai ales, puteți discuta relaxate despre tot felul de lucruri. Nu uitați de muzica ambientală, lumânări sau bețișoare parfumate pentru ca experiența să fie totală. Este exact ce vă trebuie pentru a vă reîncărca bateriile pentru o nouă săptămână.

Tabără în aer liber

Ce altceva mai minunat decât o seară petrecută în aer liber alături de prieteni? Saci de dormit, saltele, discuții în jurul unui foc de tabără, dimineți cu miros de cafea. Vă puteți relaxa cu o partidă de fotbal sau badminton. Puteți citi sau puteți să jucați un joc de cărți sau de mimă. O experiență pe care oricine ar trebui să o încerce, chiar și cei mai puțin înclinați spre aventurile outdoor.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar

Petrecere câmpenească

Ce restaurant, ce grătar? Nimic mai amuzant și mai relaxant decât o întâlnire culinară, cu arome diverse, între prieteni! Conceptul e simplu. Stabiliți un loc de picnic și fiecare aduce propriul său preparat surpriză. Bineînțeles, pentru și mai multă distracție, puteți oferi întâlnirii și o tematică, dulce și sărat, mediteraneean, de ce nu, chiar vegetarian. Depinde de fiecare să fie creativ. Fără îndoială, surprizele nu vor întârzia să apară!

Jocuri de societate

Amuzați-vă cu jocuri de societate. Astfel de seri au devenit la modă. Și pe bună dreptate. Aduc bună dispoziție, scot la iveală copilul din noi și, să fim serioși, pot fi mai amuzante decât o degustare de vinuri. Mysterium, Scrabble, Pandemic (pică la fix!), clasicul Monopoly. Sunt atât de multe jocuri, că puteți organiza săptămânal o întâlnire cu prietenii. Râsul și distracția sunt garantate!

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Seară de filme și seriale

În ziua de azi există destul de multe platforme de streaming online, aveți de unde să alegeți. Puteți să faceți un maraton de seriale sau să revedeți filme vechi îndrăgite. Sau puteți să faceți seri tematice: comedii, filme noir, polițiste, de suspans. Nu uitați de popcorn și ceva bun de băut și sunteți pregătiți pentru o seară plăcută în compania prietenilor.

O zi la drum

Pentru că vremea e frumoasă, scoateți bicicletele și faceți o plimbare lungă. Dacă doriți și mai multă relaxare, puteți alege un loc în afara orașului, de exemplu, o pădure. Sau urcați-vă în mașină și plecați la drum spre o direcție necunoscută. Opriți-vă unde și când doriți, pentru fotografii, vizite sau de ce nu, să vă potoliți foamea. Nu se știe ce locuri interesante puteți să descoperiți și veți avea mereu o amintire de neuitat în comun.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Adesea, prieteniile sunt pe viață. Mențineți și întăriți legăturile cu cei care vă iubesc așa cum sunteți, creând momente fericite și speciale împreună. Nu pierdeți din vedere ceea ce contează cu adevărat! Esențiale nu sunt nici locul, nici ceea ce faceți, ci calitatea timpului petrecut împreună.

Sursa foto: Photo by Eric Nopanen on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri