Unghiile de la maini cresc de doua ori mai repede decat cele de la picioare, iar unghiile mainii cu care scrii mai repede decat unghiile celeilalte. Unghiile sunt formate din keratina, component de baza si in alcatuirea firului de par. Daca nu este desfacuta, o sticluta de oja de unghii este valabila timp de 1 an.
-Unghiile se pot ingalbeni si din cauza soarelui sau a machiajului.
-Partea alba, in forma de semiluna, situata la baza unghiei se numeste lunula.
-Unghiile Statuii Libertatii cantaresc aproximativ 15 kg.
-In anumite zone ale Statelor Unite, unghiile vopsite nu erau acceptate din punct de vedere cultural. In 1950, vopsirea unghiilor in culori aprinse precum rosu era clasificata drept un gest promiscuu, iar duminica, cand aveau loc unele procesiuni religioase, oja trebuia indepartata de pe unghii

-Diluantul care ajuta la indepartarea ojei de pe unghii este produsul cosmetic cu cea mai lunga durata de viata – nu are termen de expirare.

-Daca nu este desfacuta, o sticluta de oja de unghii este considerata valabila timp de 1 -2 ani.
-Cea mai scumpa oja din lume contine unul din cele mai pretioase ingrediente: platina. Sticluta cu pretiosul ingredient, de altfel fabricata din platina, a fost evaluata la 55 000 de dolarii. Editiile limitate a unor astfel de sticlute costa nici mai mult, nici mai putin de 250 000 de dolari.
-O unghie are nevoie in medie de 150 de zile ca sa creasca complet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Foto fr si main: By FabrikaSimf /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri