30 Noiembrie 2009 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Sarbatorile, petrecerile de Craciun si Revelion, bucuriile, serile si noptile pline de viata, sclipire si magie... sunt din ce in ce mai aproape. Iar noi, odata cu apropierea lor, din ce in ce mai entuziasmate, dornice sa fim frumoase, sa animam privirile si sa reinviem spiritele. O rochie frumoasa, o coafura potrivita, cea mai eleganta pereche de pantofi, o manichiura deosebita, aceleasi noi ... sunt oare acestea de ajuns ca sa devenim reginele seducatoare ale petrecerii? Da, daca nu trecem cu vederea tocmai etapa cea mai importanta. Make-up-ul este cel care desavarseste intreaga tinuta, amestecul inedit de lumini si umbre este cel care face cinste oriarei tinute. Infrumuseteaza orice chip. Spre deosebire de machiajul obisnuit, cel de toate zilele, machiajul de seara se cere sa fie deosebit. Fantezist, glamorous sau clasic, plin de culoare si indrazneala, sclipitor sau mat, in nuante vibrante sau glaciale, scopul machiajului de seara este sa-ti puna in evidenta trasaturile chipului. Iata 15 propuneri de idei de machiaj de seara care iti pot servi ca sursa de inspiratie pentru petrecerile din seara de Craciun sau pentru noaptea dintre ani:
DESCHIDE PREZENTAREA

Sarbatorile, petrecerile de Craciun si Revelion, bucuriile, serile si noptile pline de viata, sclipire si magie... sunt din ce in ce mai aproape. Iar noi, odata cu apropierea lor, din ce in ce mai entuziasmate, dornice sa fim frumoase, sa animam privirile si sa reinviem spiritele. O rochie frumoasa, o coafura potrivita, cea mai eleganta pereche de pantofi, o manichiura deosebita, aceleasi «noi »... sunt oare acestea de ajuns ca sa devenim reginele seducatoare ale petrecerii? Da, daca nu trecem cu vederea tocmai etapa cea mai importanta. Make-up-ul este cel care desavarseste intreaga tinuta, amestecul inedit de lumini si umbre este cel care face cinste oriarei tinute. Infrumuseteaza orice chip. Spre deosebire de machiajul obisnuit, cel de toate zilele, machiajul de seara se cere sa fie deosebit. Fantezist, glamorous sau clasic, plin de culoare si indrazneala, sclipitor sau mat, in nuante vibrante sau glaciale, scopul machiajului de seara este sa-ti puna in evidenta trasaturile chipului. Iata 15 propuneri de idei de machiaj de seara care iti pot servi ca sursa de inspiratie pentru petrecerile din seara de Craciun sau pentru noaptea dintre ani:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri