Drumul către tine trebuie să fie pavat cu multă grijă și dragoste. Recomandări pentru a te răsfăța așa cum meriți

1 Aprilie 2021 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Nu ezita să te pui pe primul loc și să fii mai atentă la nevoile tale, chiar dacă poate părea un gest egoist. Sunt activități care pot părea derizorii, dar tocmai aceste mici amănunte pot face diferența între a avea o stare emoțională bună sau a fi cuprinsă de neliniște și de alte efecte nocive ale izolării.

În foarte multe articole de presă, cât și în vloguri, apare întrebarea: „Care au fost cele mai importante lecții învățate în pandemie?” Nu aștepta până la eradicarea virusului pentru a găsi un răspuns, ci încearcă să te bucuri de prezent, de procesul de căutare a unei stări de echilibru care te implică. Cu siguranță, ultimul an nu a fost deloc ușor, însă te-ai întâlnit cu tine, cu cele mai mari temeri, iar întâlnirile cu noi înșine sunt cele mai grele până la urmă.

Astfel, nu ezita să te pui pe primul loc și să fii mai atentă la nevoile tale, chiar dacă poate părea un gest egoist. Încearcă ritualuri noi de înfrumusețare, testează noi produse cosmetice, apucă-te să faci măcar 15 minute de mișcare zilnic și răsfață-te cu o ispită culinară „interzisă” măcar o dată pe săptămână. Sunt activități care pot părea derizorii, dar tocmai aceste mici amănunte pot face diferența între a avea o stare emoțională bună sau a fi cuprinsă de neliniște și de alte efecte nocive ale izolării. Așadar, iată în ce ai putea investi fară a cheltui foarte mulți bani:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Parfumuri

Nu te amăgi că, dacă lucrezi de acasă și dacă nu ieși în oraș, se poate oricum. Gândește-te că marii designeri au lansat colecții de haine de purtat prin casă tocmai pentru a ajuta Evele să nu se complacă într-o stare de confort și să se neglijeze. Bineînțeles, pe lângă faptul că această ofertă strategică a avut drept scop principal obținerea unui profit. Așadar, poți să arunci hainele lăbărțate, pătate, scămoșate și să porți măcar de două ori pe săptămână o ținută confortabilă pe care ai încadra-o la categoria „haine bune”, de îmbrăcat când se redeschid restaurantele și alte locuri care îți lipsesc. De asemenea, poți profita de reducerile lunii martie și să îți achiziționezi parfumuri femei. Îți poți face un obicei din a-ți da un puf pe dosul mâinii dimineața și seara, înainte de a te culca sau după o baie relaxantă, cu multă spumă. În fond, tu meriți tot ceea ce este mai bun, iar dacă nu te apreciezi, cum poți avea pretenția de la ceilalți să o facă?

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Un curs de automachiaj

Sursă foto: Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels

Chiar dacă până acum considerai că ai două mâini stângi, măcar vei avea ocazia să exersezi mult, dat fiind contextul actual, până când vei învăța să trasezi corect o linie de tuș și să aplici culorile fardului. Așadar, mai ales că vei găsi chiar și programe online, poți începe un curs de automachiaj cu ajutorul căruia vei învăța să-ți pui în evidență trăsăturile și să alegi cele mai bune produse pentru tenul tău, în funcție de nevoile pielii și de imperfecțiuni.

În plus, dacă vei reuși să-ți alcătuiești un portofoliu, vei avea ocazia și să îți suplimentezi veniturile dacă vei machia cliente, deși trebuie să fii conștientă că în această perioadă nu se mai organizează la fel de multe petreceri, iar la o nuntă sau botez numărul invitaților este restrâns. Dacă vei avea disponibilitatea de a investi mai mult, după ce deprinzi bazele mai multor tipuri de machiaje, poți participa și la masterclass-uri, pentru a te perfecționa. După această etapă, poți chiar să mărești costul unui machiaj de seară sau de mireasă, mai ales că tehnica ta se va îmbunătăți considerabil.

Așadar, nu mai ezita să faci acele lucruri pe care le-ai tot amânat și care te vor ajuta să evoluezi. Ai încredere în potențialul tău și încearcă mereu să îl valorifici.

Sursă foto fr si main: Fotografie creată de Moose Photos, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri