26 Martie 2021 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Martie este cunoscută ca Luna Istoriei Femeilor, așa că reprezintă prilejul perfect pentru a te sărbători pe tine și pe femeile dragi din viața ta.

Chiar dacă ziua de 8 martie a trecut deja, poate nu ai avut suficient timp pentru a le arăta tuturor femeilor din viața ta cât de mult înseamnă pentru tine. De aceea, poți profita de întreaga lună să-ți faci datoria de prietenă, verișoară, soră sau noră. În special în această perioadă, în care ai evitat să te vezi în grupuri de prietene și în familie, poți compensa cu mici atenții, cadouri și gesturi însemnate. Iată câteva idei:

Un cadou de la distanță

Respectarea regulilor de distanțare fizică este mai complicată atunci când vrei să te vezi cu persoanele dragi. La un an de la ultimele momente de normalitate din viața tuturor, vine timpul să le arăți femeilor din viața ta că îți lipsesc și că îți dorești să le vezi cât mai curând. Dacă ai prietene care locuiesc în alte țări sau în alte orașe și nu ai avut posibilitatea să le vizitezi, apelează la ajutorul unui cadou de la distanță. Alege parfumuri depre care știi că le-ar reprezenta în totalitate și fă-le primăvara mai frumoasă. Folosește-te de gusturile tale rafinate și surprinde-le cu un pachet cu parfum, flori și o felicitare. Mesajul tău trebuie să sublinieze cât de importante au fost ele în viața ta până acum și să le mulțumești pentru simplul fapt că există în viața ta. Un gest frumos va transcende orice distanță și graniță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

O donație sau un gest de voluntariat

Pe lângă femeile din familia ta și din cercul de prieteni este important să susții femeile de pretutindeni, în special pe cele nevoiașe sau cele care duc un trai mai greu. În luna dedicată femeii, fă o donație în numele unei prietene bune sau fă acte de voluntariat. Pandemia de Covid-19 impune restricții în aceste activități de asemenea, dar, în același timp, face viața mai grea pentru femeile aflate deja în condiții precare. Discută cu centrele de ajutorare din orașul tău și află ce poți face. Dacă ai posibilitatea, donează produse de igienă intimă, precum săpunuri, absorbante, șervețele intime și alte elemente importante pentru orice femeie. Există mai multe ONG-uri care se ocupă cu astfel de acțiuni, precum Asociația Pe Stop.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Organizează o excursie surpriză

Alege două prietene apropiate despre care știi că s-au protejat temeinic de o posibilă infectare cu coronavirus și organizează o excursie. Aceasta poate avea loc într-un weekend cu vreme frumoasă. Evită zonele aglomerate, precum pârtiile, și alege un oraș pe care îți dorești de mult să-l vizitezi sau o locație inedită de la țară. Satele transilvănene îți pot oferi liniștea de care ai nevoie, iar o cazare surprinzătoare, tradițională și într-un decor de vis le va surprinde și pe prietenele tale. Un weekend al fetelor poate fi exact ingredientul perfect pentru un început de primăvară ca la carte. Poți alege perioada 19-21 martie, pentru a sărbători cu adevărat ultima zi de iarnă și prima zi de primăvară, cu ocazia echinocțiului.

Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Fii alături de femeile dragi din viața ta și de cele care au nevoie de ajutor mai mult ca niciodată, în această lună de primăvară care anunță începuturi noi și mai mult optimism pentru viitor.

Sursă foto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri