Start-up-ul românesc de fitness [www.fitpass.ro] care oferă membrilor acces la sute de săli de fitness și studiouri începe anul cu 7 zile gratuite și reduceri.

Fitpass este activ pe piața din România de 4 ani și s-a adaptat pandemiei anul trecut introducând antrenamente live online. Astfel partenerii Fitpass care au trebuit să suspende activitatea în studio au avut șansa să își reîntregească venitul oferind antrenamente online.

“Antrenamentele live online te ajută să economisești timp dandu-ți posibilitatea de a ramane activ, în formă și sănătos, în confortul casei tale. Antrenamentele sunt distractive, sociale și foarte variate”, spune CEO-ul Gustaf Kornias.

Antrenamentele online care acum completează oferta standard Fitpass de săli și studiouri includ o gamă variată de exerciții: de la Yoga, Pilates, HIIT, aerobic și multe alte tipuri de antrenamente.

Fitpass a început să ofere 7 zile gratuite în care oricine se poate abona și poate încerca până la 7 antrenamente live online gratis. Ca să încerci clasele online timp de 7 zile vizitează https://fitpass.ro/oras/bucuresti#pricing și abonează-te la oricare abonament live online. După aceea alege o clasă online și cu 2 ore înainte să înceapă antrenamentul vei primi un email cu link-ul pentru antrenament.

“Cred că mulți oameni subestimează calitatea antrenamentelor de acasă pe care le poți face doar folosind greutatea corpului sau cu puțin echipament. Indiferent de ce obiective de fitness ai, poți să le realizezi din confortul casei tale. Mulți oameni sunt motivați dacă au un antrenor care îi corectează și îi susține live prin Zoom”, spune CEO-ul Gustaf Kornias.

Pentru a sărbători anul nou, Fitpass oferă acum și un discount de 10% la toate abonamentele, în toate orașele. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un abonament și să folosiți codul FPLMA2021 pe pagina de plată. Reducerea este disponibilă până duminică 10 ianuarie.

Dacă sunteți o companie interesată de a oferi angajaților acces la antrenamente de calitate la sală sau de acasă, contactați-l pe Gustaf Kornias la adresa gustaf@fitpass.ro. Fitpass are soluții pentru companii de mărimi și bugete variate.

Dacă sunteți o sală sau antrenor care vrea să-și mărească veniturile oferind servicii prin intermediul Fitpass, puteți să le scrieți pe adresa gustaf@fitpass.ro și să începeți colaborarea în câteva zile!

Fitpass este condusă de fondatorul suedez Gustaf Kornias și partenerul român Ciprian Hetea. Fitpass este un abonament 100% digital de fitness care oferă membrilor acces la cele mai bune facilități de fitness și antrenori online din România. Aplicația Fitpass este disponibilă pe Android și iOS și abonamentul poate fi cumpărat online de persoane fizice sau poate fi accesat de angajați prin compania lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri