24 Decembrie 2020 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Este foarte important să alegem acele alternative alimentare al căror consum să ne facă plăcere, dar care să aibă și efecte benefice pentru sănătate.  

Mișcarea și odihna

Mulți dintre noi își desfășoară activitatea de acasă, iar acest lucru poate fi un factor care să încurajeze sedentarismul. Însă chiar și în această situație se pot găsi modalități de a face mișcare: un program regulat de exerciții fizice acasă, mers de jos, urcarea scărilor în detrimentul folosirii liftului sau chiar putem încerca să lucrăm din picioare pentru scurte perioade în timpul zilei. Mișcarea fizică este o modalitate optimă de relaxare și de eliminare a stresului unei zile aglomerate. Este important să echilibrăm nivelul și tipul de efort și să ne hidratăm corespunzător.

Multe persoane au căzut în capcana de a pierde noțiunea timpului unei zile de lucru, ceea ce poate crea dezechilibre între timpul personal și cel profesional și poate afecta timpul dedicat somnului. Somnul este esențial la orice vârstă, alimentează mintea, reface și fortifică fiecare sistem din corp. Un adult sănătos are nevoie de șapte-nouă ore de somn pe noapte, iar persoanele peste 65 de ani au nevoie de până la opt ore. Bebelușii pot să doarmă chiar și 17 ore pe zi, în timp ce adolescenții și copiii mici au nevoie de minim 8 până la 12-15 ore de somn pentru a le permite creșterea și dezvoltarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Foto fr si main: By Foxys Forest Manufacture /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri