Foc, libertate și pasiune în stare pură. 10 Secrete bine descifrate despre personalitatea Săgetătorului

25 Noiembrie 2020 publicat în Lifestyle 17588 share-uri

Săgetătorul este considerat a fi una dintre cele mai bune și inteligente semne zodiacale din horoscop, o zodie care îți va marca viața prin ideile și felul său unic de a vedea lucrurile. 

Chiar în această perioadă (22 noiembrie – 21 decembrie) îi celebrăm pe ei, dragii de Sagetători, reprezentanții celui de-al nouălea semn al zodiacului, și nu puțini sunt cei care își sărbătoresc ziua de naștere zilele acestea. De aceea, dedicăm acest articol celor care sunt, cunosc sau au în viață și în gândurile lor un Săgetător pe care îl îndrăgesc.

10 Secrete despre zodia Săgetător

🏹 Reprezentarea grafică a semnului Sagetatorului este influențată vizibil de celebrul personaj din mitologia greacă Chiron, centaurul pe jumătate om, pe jumătate cal care l-a învățat pe Ahile, unul din eroii Războiului Troian, cum să tragă cu arcul. Chiron se numără printre cei mai inteligenți și înțelepți dintre centauri, un maestru în arta plantelor și a vindecării, apreciat totodată și pentru bunătatea și cunoștințele sale de medicină însușite de la zeul Apollo. El reprezintă totodată o punte de legătură între cer și pământ, între natura animală (instinctuală) și cea umană (care tinde către divin), căci în ființa sa se îmbină deopotrivă cele două. De aceea, Săgetătorul este înfățișat că ținând în mâinile sale un arc, de parcă ar fi gata să țintească cu el, iar semnul arcului și al unei săgeți reprezintă simbolul acestei zodii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc?

🏹 Săgetătorul este totodată un semn mobil de foc, fiind guvernat de planeta Jupiter, ceea ce îi conferă impulsivitate, originalitate, dar și o latură extravertită și rebelă, orientată către explorare, extindere, schimbare și cunoaștere. Această zodie este, prin natura sa, intelectuală și curioasă, și de aceea va fi atrasă de diverse activități culturale sau intelectuale, de a acumula cunoștințe cât mai multe și mai diverse, de a învăța cât mai multe limbi, de a evolua și a-și cultiva mintea, dar și de a experimenta cât mai multe lucruri pe această planetă.

🏹 Chiar dacă uneori par superficiali din cauza felului lor exploziv și necugetat de a acționa, un Săgetător te va uimi la un moment dat cu mintea sa ageră și cunoștințele sale din domenii conexe. Dincolo de fațada lor extravertită, Săgetătorii sunt în fapt oamenii teoriilor și ai gândirii profunde, pasionale, și mulți sunt și buni filozofi.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!
Foto: By Serge Maksimov /Shutterstock

🏹 Nativii Săgetător sunt dinamici, competitivi, deosebit de inteligenți, vivace, iubesc în general mișcarea și să-și miște corpul, la fel ca și tot ceea ce înseamnă natură și mâncare de bună calitate. Stagnarea nu le priește, ei sunt asemenea unui rău care este menit să curgă liber. Mulți dintre Săgetători sunt atrași în prima parte a vieții de latura materială a ei, dar pe măsură ce înaintează în vârstă și acumulează din ce în ce mai multe cunoștințe și experiențe, tind să își dezvolte foarte mult și latura spirituală.

🏹 Ba chiar experimentează foarte mult în această privință (jonglează cu teoriile new-age, religiile clasice, sistemele de gândire și mentalități care le provoacă sau produc reverberații în adâncul ființei lor) și este chiar posibil ca unii Sagetatori să străbată un drum destul de lung până își găsesc reperele spirituale care le aduc stabilitate și pace interioară pe termen lung.

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

🏹 Săgetătorul este o zodie care s-a născut să fie și să gândească liber, el este prin definiție un spirit liber. Chiar și atunci când condițiile de viață îi sunt vitrege și constrângătoare, Săgetătorul va accepta provocarea vieții și va găsi propriile mijloace de a-și exercita si manifesta această dorință de libertate. Uneori, acest dor de ducă, de neant și de explorare se concretizează pentru mulți Sagetatori sub forma călătoriilor și a dorinței de aventură.

🏹 Poate că niciodată nu va vibra mai intens, mai fericit și mai liber spiritul unui Săgetător decât atunci când ia contact cu o cultură sau un loc nou, când explorează noi meleaguri și noi cutume, când descoperă civilizații vechi sau oameni noi, experiențe, peisaje sau lucruri necunoscute până atunci. Dacă alte zodii se adaptează mai greu pe alte meleaguri, pentru Săgetători acasă poate fi orice loc de pe planetă (iar ca o paranteză pur aleatorie, putem chiar spune că unii dintre cei mai mari exploratori ai lumii au fost Săgetători).

🏹 Și chiar dacă par că sunt spirite libere ce nu sunt preocupate de grijile materiale ale vieții și cărora nu le pasă de posesiunile materiale, în sinea lor Sagetatorii își doresc, muncesc și țintesc spre o calitate bună a vieții. Le place să fie înconjurați de lucruri și obiecte de calitate, știu foarte bine cum să facă economii și când să cheltuie bani pentru a-și îndeplini dorințele și, chiar dacă nu sunt neapărat legați de un loc anume, casa în care locuiesc trebuie să le ofere senzația unui cămin adevărat.

🏹 Nativii Săgetători au o latură extrem de optimistă și un magnetism aparte, ceea ce îi determina pe ceilalți să se simtă atrași de ei. Sunt deosebit de sinceri și chiar dacă au tendința de a fi impulsivi și de a spune deschis și tranșant ceea ce gândesc, chiar și cu riscul de a-i supăra pe ceilalți, sunt niște prieteni sufletiști și adevărați. Odată ce ai parte de prietenia unui Săgetător, îi înțelegi personalitatea complexă și îl accepți așa cum este, legătura dintre voi va fi una pe viață.

🏹 Ca prieteni, Săgetătorii sunt sarmanți, deschiși, flexibili, spontani, au un simț al umorului deosebit și te vei simți liber și acceptat să fii tu însuți în preajma sa. Ei îți vor spune întotdeauna adevărul verde în față, dar nu judecă și nu te judecă și nici nu țin că dreptatea să fie de partea lor cu orice preț.

🏹 În plus, sunt spontani, știu să se distreze și să se bucure de fiecare moment cu o poftă de viață care pur și simplu dinamizează atmosferă și îi molipsește și pe ceilalți. Pentru destul de mulți Săgetători, relațiile de prietenie sunt cele mai importante relații ale vieții, plasându-le aproape deasupra celor de iubire sau familiale ca semnificație. Ei cred mai mult în sufletele surori decât în sufletele pereche.

🏹 Cu o personalitate fascinantă și complexă, în dragoste, Săgetătorul are nevoie de cineva care să se ridice la înălțimea sa. Își dorește pe cineva alături de care să se simtă liber, alături de care poate să evolueze, să se transforme, să își îndeplinească visurile sale. Cu toate acestea, atunci când întâlnește persoana potrivită, Săgetătorul poate fi un partener de viață minunat căci acești nativi nu sunt deloc egoiști, ba chiar sunt generoși și își doresc să dăruiască iubire celuilalt și tot ceea ce au ei mai bun, susținându-l și încurajându-l pe celălalt să atingă succesul și potențialul maxim. Nu își asumă însă angajamentul unei relații dacă ceea ce simt nu este puternic sau dacă nu simt că au suficient spațiu și aer pentru a fi ei înșiși. Dar când această condiție este întrunită, Săgetătorii pot fi cei mai loiali și pasionali iubiți.

Foto fr si main: By Tatyana Volkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri