18 Noiembrie 2020 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Iată ce ai putea să faci pentru a-ți convinge iubitul să arate impecabil.

Se știe că atunci când vine vorba de imaginea lor, majoritatea bărbaților tind să neglijeze acest aspect, nesemnificativ în concepția lor. Ei nu stau ore întregi în fața oglinzii, nu pierd mult timp atunci când își aleg ținuta, un tricou fiind potrivit atât pentru mersul la piață, cât și pentru job, și nu îi interesează în mod special cum le stă părul.

Totuși, vremurile s-au schimbat, iar în ziua de astăzi se pune accent pe imagine, chiar și pe cea a bărbaților. Deci, iată ce ai putea să faci pentru a-ți convinge iubitul să arate impecabil.

Ajută-l să-și aleagă ținutele și accesoriile potrivite

În funcție de context, ajută-l cu sfaturi vestimentare. Explică-i de ce nu ar trebui să meargă la un interviu de angajare în blugi și tricou, dacă acel job presupune un anumit cod vestimentar. Calcă-i o cămașă, alege-i cureaua potrivită, roagă-l să poarte cravată și pantofi. De asemenea, un ceas de mână este o dovadă de eleganță și bun-gust, ceea cu siguranță îl va face remarcat în mulțime. Totuși, dacă situația nu o impune, lasă-l pe el să își aleagă propriul stil, până la urmă important este să se simtă confortabil în hainele pe care le poartă.

Îngrijirea personală e un must

Pe lângă tuns și bărbierit, mai există și alte metode pentru ca iubitul tău să atingă apogeul estetic și să-și facă simțită prezența atunci când intră într-o încăpere. De exemplu, o crema fata barbati, care îi va păstra pielea netedă și fără riduri foarte vizibile. De asemenea, un ulei pentru barbă i-ar prinde bine sau un parfum care i se potrivește și a cărui aromă să impresioneze cu fiecare ocazie. Toate aceste produse îl vor ajuta să rămână fresh și să aibă o atitudine care să denote masculinitate. Un bărbat care are grijă de aspectul său mereu va întoarce capetele tuturor.

Încurajează-l să practice un sport

Orice sport și formă de mișcare sunt binevenite. Activitatea fizică va contribui, în timp, cu muncă și efort, la un corp de invidiat, de care vă veți bucura amândoi. Odată ce va dobândi acest corp, și încrederea în sine îi va crește. În plus, sportul asigură un stil de viață sănătos, ceea ce are o mulțime de beneficii greu de ignorat.

Învață-l cum să se adapteze contextului

Deseori bărbații tind să glumească în cele mai nepotrivite momente, mai ales cu persoanele care nu sunt foarte apropiate sau chiar cu necunoscuți, iar acest lucru le poate dăuna imaginii. Mai mult, nu doar pe el se va pune într-o situație delicată, ci și pe tine. Drept urmare, sfătuiește-ți iubitul să fie cumpătat în astfel de situații și să își măsoare cu atenție cuvintele. Astfel, va da dovadă de o educație aleasă și va crea o impresie plăcută.

Motivează-l zilnic

Încurajările tale au un rol foarte important. Dacă îl vei motiva zilnic, va căuta să atingă succesul în tot ce face, fie că e vorba de viața personală, fie de cea profesională. Asta pentru că odată cu succesul, la pachet vine și o imagine demnă de apreciat. Tu îi vei oferi ambiția necesară de a deveni cea mai bună versiune a lui, din toate punctele de vedere. Vei vedea evoluția sa de la zi la zi și vei fi mândră că ai un asemenea bărbat lângă tine.

Imaginea iubitului tău contează, atât pentru tine, cât și pentru societatea în care trăim. Cu ajutorul sfaturilor tale prețioase, sub atenta ta îndrumare în drumul lui spre succes, cu siguranță va avea o imagine impecabilă. Important este să-i oferi sfaturile de care are el cea mai mare nevoie la momentul respectiv, fie că este unul legat de viața de zi cu zi, de garderobă sau unul profesional. Asigură-i motivația zilnică și încurajează-l să facă ceea ce își dorește.

Sursă foto: By Elnur /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incendiare despre Monica Gabor în cea de-a doua lui carte! Omul de afaceri renunță la cenzură!

27 Ianuarie 2022 - kudika.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri